"In bread we trust" - Produktionsplanerare till Revent

"In bread we trust" - Produktionsplanerare till Revent

Doften av nybakat bröd från Revents ugnar välkomnar dig när du kommer till jobbet. Under arbetsdagen är du länken mellan marknad och produktion för att maximera effektiviteten i produktionen av bakugnar. Du kommer ha en koordinerande roll där du syr ihop arbetet mellan de olika avdelningarna. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget där du på sikt kommer ta mer ansvar för effektivisering och förbättringsarbete inom produktionen. Har du erfarenhet från ett tillverkande företag ser vi fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Revent utvecklar, tillverkar och säljer utrustning till bagerier över hela världen. 1958 uppfann de stickugnen och har sedan dess varit branschledande för sin innovation. Revents huvudkontor ligger i Upplands-Väsby och har cirka 100 anställda med allt från stabsfunktioner inklusive marknadsföring, utvecklings, service och inköp till huvudfabriken. Revent har dotterbolag i USA, Tjeckien och Ryssland. Revent är ett innovativt företag som 2014 lanserade ett tillskott i innovationslinjen, den runda bakugnen. Tack vare ugnarna är de marknadsledande inom sitt segment och mycket stolta över sin produkt.

I rollen som Produktionsplanerare är du med på resan mot Revents framtid. Du kommer ha stor möjlighet att påverka din roll och det är högt i tak för olika åsiker.

Läs mer om Revent på deras hemsida.

Du erbjuds

Inledningsvis kommer du bli anställd som konsult via Academic Work och arbeta på Revent. Ambitionen är att anställningen ska vara långsiktig och vi kan därför erbjuda en tillsvidareanställning som sedan leder till en överrekrytering till Revent om alla parter är nöjda.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som Produktionsplanerare kommer du att:

Vara länken mellan marknad och produktion för att säkerställa att produktionen hinner producera det som kunderna efterfrågar.

Ha daglig kontakt med de olika avdelningarna för att ge svar på frågeställningar kopplat till planeringen av produktionen.

Arbeta strategiskt med förbättring och effektivisering av produktionen.

Ha en löpnade dialog med det amerikanska kontoret för att säkerställa deras materialtillgång och stödja deras planeringsprocess.

Vi söker dig som

Som person ser vi att du gillar att arbeta i ett högt tempo och är flexibel. Det är även viktigt att du är kommunikativ då du kommer ha mycket kontakt med de olika avdelningarna på företaget. Vi ser även att du är initiativtagande och tar stort ansvar för ditt egna arbete.

Kompetenskrav:
  • Goda kunskaper i att förstå material- och produktionsflöden.
  • Tidigare erfarenhet av tillverkande industri med erfarenhet av inköp eller planering.
  • Professionella kunskaper i svenska och engelska.
Utöver det ser vi gärna att du har en avslutad utbildning inom teknik, logistik eller liknande.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
  • Placering: Upplands Väsby, Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Revents önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se