Är du vår nästa PHP-utvecklare?

Är du vår nästa PHP-utvecklare?

Vill du vara med och möjliggöra en likvärdig utbildning för alla elever i den svenska skolan? Brinner du för ditt hantverk och vill arbeta med modern teknik? Sök då vår tjänst som utvecklare hos vår kund ILT Inläsningstjänst! Sök redan idag då vi selekterar löpande.

Information om uppdraget

På ILT Inläsningstjänst kan du förvänta dig en kreativ arbetsmiljö och ett skönt gäng som har en riktigt can-do attityd. Inläsningstjänst är den perfekta storleken på ett företaget för att du ska få det handlingsutrymme som krävs för att kunna vara med och påverka utvecklingen.

Deras vision är att möjliggöra en likvärdig utbildning för alla elever i den svenska skolan. I 25 år har Inläsningstjänst utvecklat och levererat deras största produkt, som är anpassade läromedel för elever med läs- och skrivsvårigheter. Andra produkter är bland annat ett studiestöd på modersmål, inläst på olika språk och ett spel som heter Sweet City med syfte att lära användaren svenska. ILT Inläsningstjänst har även nyligen lanserat en app, Polyglutt, som stödjer språkutveckling och mångspråk i förskolan.

Företaget är i en unik position på marknaden med en spännande utvecklingsfas med många nya produkter framför sig. Nyligen lanserade teamet en ny webbplats samt en micro service-baserad arkitektur, som gör det snabbt och smidigt att skapa nya tjänster och produkter. Inläsningstjänst är en platt och agil organisation, som medvetet jobbar med små experiment och lärande i sin produktutveckling.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ILT Inläsningstjänst. Uppdraget kommer att vara på heltid på 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer att spänna över hela produktlivscykeln, som börjar med story mapping och backloggarbete och senare övergår till implementation, testning, driftsättning och underhåll. Teamet du jobbar i kör strikt Scrum, DevOps och en hel del XP practices, så som testdriven utveckling, parprogrammering och continuous integration, och har helhetsansvar för den publika webben, backendtjänsterna samt tillhörande servrar och arkitektur. Arkitekturen är modern: Microstjänster skrivna i PHP 7 och en infrastruktur baserad på Docker och Ansible med one-click deployment till produktion med Jenkins Pipeline. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med modern teknik och ett stort inflytande över teknikval och arbetssätt.

Vi söker dig som
 • Har relevant utbildning inom området. Då tex. Civil- eller högskoleingenjör inom Datateknik, alternativt passande YH-Utbildning inom då tex. Systemutveckling
 • Kunskaper inom Unix alternativt Linux
 • Intresse i teknik samt data
 • Skriver och talar flytande på svenska samt engelska, då båda språken förekommer i företagets interna system
Det är meriterande om du har erfarenhet inom.
 • PHP5/PHP7
 • Backend-utveckling av REST-tjänster och traditionell webbutveckling
 • MySQL, SQL server eller liknande
 • Grundläggande frontend-utveckling i JavaScript (t ex JQuery)
ILT Inläsningstjänst lägger stor vikt i dina personliga egenskaper utöver de kunskaper du har inom ovan tekniska områden. Som person ser vi att du har ett stort intresse för teknik och IT. Vi ser också att det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, då du kommer arbeta i ett sammansvetsat företag, där alla ska kunna samarbeta med alla.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm/Hammarbysjöstad
 • Kontaktuppgifter: matilda.ronnquist@academicwork.se
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ILT Inläsningstjänst arbetar med läromedel, studiestöd och berättelser i ljudform samt lärspel, utbildningar och tester för kartläggandet av dyslexi. Det är smarta tjänster som gör vardagen lite lättare för pedagoger som finns ute i skolorna. Deras vision är att kunna ge alla likvärdiga förutsättningar att klara skolan alltid med elevernas och pedagogernas vardag i fokus. Idag består Inläsningstjänsts utbud av en rad smarta tjänster som passar från förskolan upp till vuxenutbildningen.