Är du studerande? Vi söker nu en teknisk skribent på deltid med start augusti!

Är du studerande? Vi söker nu en teknisk skribent på deltid med start augusti!

Är du en kommunikativ person med tekniskt intresse? Trivs du att hålla presentationer framför folk samt har en god kommunikativ förmåga i skrift? Vi söker nu dig som är intresserad av ett extrajobb som startar i höst där du till en början arbetar en dag i veckan. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Ersta Sköndals Högskola har nu behov av en person som kan komma in och stötta upp vid teknisk dokumentation och utformning av manualer. Utöver att sköta dokumentation och förnya manualer kommer du även hålla utbildningar för nya studenter så att de får en pedagogisk upplärning i skolans system och verktyg. Tjänsten är till att börja med lagd till 1 dag i veckan.

Ersta Högskola har utbildningar för grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå i vårdvetenskap, socialt arbete, diakoni, psykoterapi etc. De har två utbildningslokaler, en i Sköndal och en på Södermalm där tanken är att tjänsten utgår från båda platserna. Du kommer stöttas upp av ett duktigt gäng tekniker så att du får rätt förutsättningar att komma in i rollen, men du förväntas också ta mycket egna initiativ.

Du erbjuds

* Meriterande extrajobb vid sidan av studierna
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Förnya och utveckla manualer
 • Hålla presentationer/utbildningar för nya studenter
Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har mycket goda kunskaper inom Office 365
Det är meriterande om du kan kommunicera på arabiska.

Som person är du:
 • Kommunikativ
 • Självgående
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: 1 dag i veckan
 • Placering: Södermalm eller Farsta
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se