Är du student och vill jobba som tittarkommunikatör på TV4?

Är du student och vill jobba som tittarkommunikatör på TV4?

Är du student med ett flexibelt schema och har ett intresse för nyheter? Sök då deltidstjänsten som tittarkommunikatör i TV4:s Nyhetsreception!

Information om uppdraget

Academic Work söker, för TV4:s räkning, tre tittarkommunikatörer som ska bemanna TV4:s nyhetsreception under främst veckokvällar, helger och storhelger. Du kommer att ingå i en studentpool. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TV4:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TV4.

Arbetsuppgifter

Som tittarkommunikatör i Nyhetsreceptionen arbetar du frågor kring TV4:s aktualitetsprogram främst via mejl och telefon, men även ibland i sociala medier. Din uppgift är bland annat att ta emot och svara på synpunkter från våra tittare, samt att värdera inkommande nyhetstips från privatpersoner, andra medier och företag. Du är även behjälplig med diverse uppgifter åt kollegor på redaktionen.

Vi söker dig som
  • Har relevant arbetslivserfarenhet från exempelvis kundservice
  • Är student med minst 1.5 år kvar av dina studier
  • Har erfarenhet av att arbeta självständigt
  • Har ett stort nyhetsintresse
  • Har möjlighet att jobba kvällar måndag - fredag, samt vissa helger och storhelger. Även dagpass kan förekomma
  • Har en mycket god förmåga att formulera dig i svenska i så väl tal som skrift, då det används i det dagliga arbetet
Som person är du förtroendeingivande, positiv och snabblärd. Du är en social person som gärna tar nya kontakter och som har en förmåga att uttrycka dig väl i skrift. Du kommer att vara ansiktet utåt för Nyhetsreceptionen under de tider du arbetar och i din roll ska du hantera olika situationer och uppgifter parallellt. Du har ett intresse för nyheter och är påläst gällande vad som händer i världen. Detta för att kunna hantera samtal gällande vad som exempelvis tas upp i nyheterna och nyhetsmorgon.
  • Start: December
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Stockholm, T-bana Gärdet
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TV4 är Sveriges ledande mediahus. Academic Work har sedan flera år tillbaka haft ett samarbete med dem och vi har i dagsläget närmare tio stycken konsulter på olika avdelningar. TV4 har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning med bredd och kvalitet, direktsänd sport och högklassigt drama till svenska folket i över 25 år. Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, inte minst när det gäller tv på nya plattformar, är TV4 i dag ett komplett mediehus fyllt av möjligheter för såväl tittare, annonsörer som samarbetspartners. TV4 (reklam-tv) och C More (betal-tv) är affärsenheterna som bedriver tv- och streamingverksamhet i Sverige och Finland inom affärsområdet Bonnier Broadcasting.