Är du student och vill jobba i TV4:s nyhetsreception?

Är du student och vill jobba i TV4:s nyhetsreception?

Är du student med ett flexibelt schema och har ett intresse för nyheter? Sök då deltidstjänsten som receptionist i TV4:s Nyhetsreception!

Information om uppdraget

Academic Work söker, för TV4:s räkning, två receptionister som ska bemanna TV4:s nyhetsreception under veckokvällar, helger och storhelger. Du kommer att ingå i en studentpool. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TV4:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TV4.

Arbetsuppgifter

I nyhetsreceptionen är din uppgift att bland annat ta emot synpunkter från våra tittare kring nyhetsprogram på mail och telefon samt boka resor och vara behjälplig med diverse uppgifter till kollegor på nyhetsverksamheten. Uppdraget består i att möta både kollegor i huset samt TV4:s publik i ögonhöjd och på ett professionellt och intresserat sätt. Tjänsten passar dig som exempelvis studerar media, journalistik och har ett stort nyhetsintresse!

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av att arbeta självständigt
 • Har ett stort nyhetsintresse
 • Har möjlighet att jobba kvällar måndag - fredag, samt vissa helger och storhelger
 • Är student och du ha minst 1.5 år kvar av dina studier
 • Ha en mycket god förmåga att formulera dig på svenska i så väl tal som skrift
 • Ha relevant arbetslivserfarenhet från exempelvis media, kundservice
Som person är du mogen och förtroendeingivande. Du kommer att vara ansiktet utåt för Nyhetsreceptionen under de tider du arbetar och i din roll ska du hantera olika situationer och uppgifter parallellt. Vidare är du ansvarsfull, tar egna initiativ och trivs med att arbeta självständigt. Du har ett intresse för nyheter och är påläst gällande vad som händer i världen. Detta för att kunna hantera samtal gällande vad som exempelvis tas upp i nyheterna och nyhetsmorgon.
 • Start: Så snart som möjlig alt. december
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Stockholm, T-bana Gärdet
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TV4 är Sveriges ledande mediahus. Academic Work har sedan flera år tillbaka haft ett samarbete med dem och vi har i dagsläget närmare tio stycken konsulter på olika avdelningar. TV4 har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning med bredd och kvalitet, direktsänd sport och högklassigt drama till svenska folket i över 25 år. Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, inte minst när det gäller tv på nya plattformar, är TV4 i dag ett komplett mediehus fyllt av möjligheter för såväl tittare, annonsörer som samarbetspartners. TV4 (reklam-tv) och C More (betal-tv) är affärsenheterna som bedriver tv- och streamingverksamhet i Sverige och Finland inom affärsområdet Bonnier Broadcasting.