Är du student och vill arbeta flexibla arbetstider?

Är du student och vill arbeta flexibla arbetstider?

Trivs du i en arbetsroll där du slutför dina ärenden med stor noggrannhet och håller kundfokus längs hela processen? Då har vi tjänsten för dig!

Wasa Kredit söker nu dig som studerar på universitet eller högskola och har minst 1,5 år kvar av studierna till ett meriterande, utvecklande och framförallt roligt deltidsjobb i deras kundservice. För dig som vill ge en kundupplevelse i världsklass, sök tjänsten som kundservicehandläggare redan idag!

Information om uppdraget

I rollen får du in en fot i finansbranschen samtidigt som du kommer in i en gemenskap av andra energirika och drivna studenter. Här erbjuds ett flexibelt extrajobb, en energi- och fartfylld arbetsplats med coachande ledarskap med fokus på mål, utveckling och uppföljning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Wasa Kredit.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att på ett proaktivt sätt möta varje kunds behov och informera och besvara frågor rörande våra finansieringsprodukter via telefon och mejl.
Du har en viktig roll med mycket kundkontakt och din målsättning är att på ett professionellt sätt överträffa kundens förväntan i varje möte.

Rollen passar dig som gärna arbetar i högt tempo, med mycket kundkontakt och i hög förändringstakt.

Vi söker dig som

För rollen är det ett krav att du är student på universitet eller högskola och har minst 1,5 år kvar av studierna.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och drivs av att ständigt utveckla dig själv och andra. Vi tror att du trivs bra med att arbeta i grupp, men också har ett starkt eget driv och en god förmåga att självständigt leda aktiviteter. I det dagliga trivs du med att ha telefon och mejl som arbetsredskap för att bemöta kunderna på ett proaktivt och professionellt sätt.

För att lyckas i rollen som handläggare krävs det att du är:
 • Du har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska
 • Du är serviceorienterad och ser till kundens behov
 • Du är ansvarstagande
 • Du är organiserad och kan jobba med flera uppgifter samtidigt
 • Du har förmåga och intresse att hantera såväl enkla som komplexa uppgifter och frågeställningar
 • Du har god förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt arbete
Vi ser att du som söker är en person som kan arbeta självständigt och snabbt når dina resultat.

Övrig information
 • Start: omgående, med en betald utbildning förlagd under kvällstid
 • Omfattning: Deltid 2 ggr/vecka, minimum 40 timmar per månad, långsiktigt
 • Arbetstid: Arbetspassen ligger mellan måndag-fredag 09:00-17:00. Passlängen varierar mellan 4-8 timmarspass
 • Placering: Gärdet, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Wasa Kredits önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wasa Kredit AB är en del av länsförsäkringsgruppen. Vi erbjuder finansieringstjänster till företag som leasing, hyra och avbetalning samt lån, avbetalning och kortkrediter till privatpersoner. Vår affärsidé är att skapa mervärde för våra kunder och leverantörer genom att sälja finansieringstjänster samt bidra till ett starkt kunderbjudande för Länsförsäkringar. Läs mer om Wasa Kredit här!