Är du student och söker ett roligt och flexibelt extrajobb?

Är du student och söker ett roligt och flexibelt extrajobb?

Brinner du vidare för service och vill ha ett omväxlande arbete i ett snabbt växande företag med stora utvecklingsmöjligheter? Bygghemma expanderar och söker nu butikssäljare till sitt showroom i Kungens Kurva!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bygghemmas räkning engagerade butiksmedarbetare. Bygghemma Group har sedan starten 2006 etablerat sig som en av de starkaste och mest framgångsrika e-handelsaktörerna i Norden. Företagskulturen kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda och för fortsatt tillväxt utökar de nu sin personalstyrka.

Att arbeta i visningsbutik skiljer sig en del från vanliga butiksarbeten då du i den här rollen arbetar i en närmare dialog med kunderna för att rådgiva och inspirera kring Bygghemmas produkter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bygghemma. Uppdraget är långsiktigt på deltid där du kommer att arbeta ca 1 dag i veckan samt vi behov.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du främst arbeta med rådgivning i visningsbutiken. Du kommer även agera produktsupport i butik och per telefon samt följa upp och hantera offerter.

Utöver detta kommer du även att arbeta med:
 • Reklamationshantering och leveransfrågor i butik
 • Enklare fakturafrågor
 • Ordereditering
 • Svara på inkommande mail och telefonsamtal
Vi ser att du som söker har en hög servicenivå och alltid gör det lilla extra för att göra varje kund nöjd!

Vi söker dig som
 • Studerar på Universitet/Högskola om minst 50 %
 • Har tidigare erfarenhet av service
 • Har god datorvana
 • Behärskar svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen men inget krav.

Som person är du utåtriktad och har förmågan att skapa en god kontakt med kunder och medarbetare. Vi ser att du är engagerad och driven och har lätt för att lära dig nya saker. Vidare är du självgående och älskar att ta dig an nya utmaningar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Ca 1 dag i veckan samt vid behov
 • Placering: Kungens Kurva i Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bygghemmas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygghemma Group är en e-handelskoncern som erbjuder ett brett sortiment av välkända varumärken inom byggvaror och heminredning. Bygghemma.se grundades 2006 och har expanderat till en nordisk koncern med 15 webbutiker: bygghemma.se, bygghjemme.no, byghjemme.dk, taloon.com, netrauta.fi, talotarvike.com, frishop.dk, byggshop.se, badshop.se, golvshop.se, trademax.se, trademax.no, trademax.dk, trademax.fi, och chilli.se.