Är du student och söker ett flexibelt extrajobb att kombinera med studierna? vi söker dig till...

Är du student och söker ett flexibelt extrajobb att kombinera med studierna? vi söker dig till...

Är du nyfiken som person och gillar att komma med förbättringsförslag? Söker du nu ett extrajobb för att dryga ut studiemedlet? Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och påverka kvalitén i Stockholms tunnelbana och ersätter dig dessutom för ditt SL-kort!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning ett antal engagerade studenter till deras förbättringsprojekt i Stockholms tunnelbana. Du kommer arbeta som Mystery Passenger och under ditt arbetspass besöka flertalet tunnelbanestationer för att säkerställa kvalitén utifrån specifika parametrar. Du kommer arbeta självständigt och det är därför viktigt att du är ansvarstagande som person.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och det är vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Inför rollen som Mystery Passenger så kommer du få en utbildning i hur kundens verksamhet är uppbyggd samt vad de vill uppnå med förbättringsprojektet! Du kommer att arbeta med att mäta kvalitén hos både personal och miljön genom att ställa frågor till personalen och göra observationer. Du kommer att använda din mobiltelefon för att registrera dina observationer och det är då viktigt att du har en fungerande smartphone till hands!

Vi söker dig som
  • Är studerande på minst 50% och kan styrka detta med ett studieintyg, alternativ annan huvudsaklig sysselsättning
  • Obehindrat kan uttrycka sig i svenska i tal och skrift då jobbet innebär mycket kontakt med människor och frågeformuläret är på svenska
Har du arbetat med administrativa uppgifter och/eller inom service tidigare är det meriterande!

Vi söker dig som är analytisk och gillar att utvärdera olika situationer och dess utfall. Vidare är du en motiverad person som inte har några problem med att arbeta på ett självständigt sätt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, ca. 8-12h/veckan
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork