Är du serviceminded och letar efter en roll som IT-support?

Är du serviceminded och letar efter en roll som IT-support?

Är du i början av din IT-karriär och vill jobba på en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncern? Då har du kommit helt rätt. Vi söker efter en kommunikativ och serviceminded person som vill arbeta med att supportera vår kunds medarbetare i olika IT-frågor. Är detta du? Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en supporttekniker som har kontakt med företagets medarbetare angående ärenden inom ramen för servicedesk.
I teamet idag jobbar 7 personer och nu söker de efter ytterligare en kollega som kan förstärka teamet.

Som servicedesktekniker är du den första kontaktpunkten där du ger IT-stöd och service till slutanvändare. För att Servicedesken ska kunna möta verksamhetens förväntningar på en serviceinriktad, synlig och lättillgänglig IT-support har de nu en Service hub/Walk in funktion. Ditt primära ansvar blir att ge support via Service hub, genom telefon och fjärrstyrning samt även registrera inkommande samtal och e-postmeddelanden i ärendehanteringssystemet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Ge IT-stöd, både mjukvara och hårdvara, användarstöd i användningen av datorutrustning, registrera inkommande samtal och e-postmeddelanden i ärendehanteringssystemet.
 • Supportera interna kollegor face to face i i deras support-walk-in funktion
 • Lösa incidenter eller förfrågningar och upprätthålla en hög grad av kundservice för alla supportfrågor.
 • Arbeta en del i chattsupporten och hantera backloggärenden
 • Följa alla Service Level Agreements, eskalera mer komplexa problem till grupper på 2nd / 3rd line.
 • Du kommer arbeta i Active Directory, ITIL, SSCM och office 365.
Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i en liknande roll
 • Har ett gediget intresse för intresse för denna roll, vilket du motiverar väl i din ansökan och genom processen
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Som person är du engagerad, driven och strukturerad. Du trivs i rollen som problemlösare, är van att ta egna initiativ och är kreativ. Du arbetar självständigt men trivs med att arbeta i team och har god samarbetsförmåga och är pedagogisk. Vi ser det som en självklarhet att du har ett stort intresse för teknik och IT.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se