Är du nyutexaminerad och vill bli en riktigt vass javautvecklare?

Är du nyutexaminerad och vill bli en riktigt vass javautvecklare?

Då bör du absolut läsa vidare! Vi söker nu en junior systemutvecklare till vår kund som är ett mindre IT-konsultbolag som arbetar med Oracleprojekt hos stora kunder i Stockholmsområdet. I denna roll sätter du själv gränserna för din framtida tekniska skicklighet, där du samtidigt får möjlighet till ett flexibelt och utvecklande arbete. Brinner du för programmering och konsultrollen bör du söka tjänsten redan idag, då vi rekryterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior javautvecklare till vår kund som är ett IT-konsultbolag och expert inom Oracleprodukter. Här arbetar ni i projektform ute hos större företag och myndigheter. Företaget består av två utvecklare, en teknisk konsult samt en IT-arkitekt som även är CEO. Teamet har en god sammanhållning och tvekar inte att dela med sig av sin kunskap för att tillsammans kunna utvecklas.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior IT-konsult kommer du inledningsvis att arbeta i ett omfattande projekt hos ett av Sveriges största försäkringsbolag. Projektet är i dagsläget i en utrullningsfas där fokus ligger på prestanda- och kodförbättringar. Du kommer att få en gedigen introduktion och stöttning av en mer erfaren kollega, där ni kommer att arbeta mycket tillsammans den första tiden. På sikt kommer du att arbeta i andra projekt där du kommer att få inblick i projektets samtliga faser, arbeta med stor frihet under ansvar och få utvecklas inom ramen för dina specifika intressen och kunskapsområden.

Tjänsten passar dig som lockas av att ständigt lära dig nya saker och att arbeta med olika typer av projekt. Vidare passar tjänsten dig som trivs i rollen som konsult och som ser en långsiktig och utvecklande karriär hos ett mindre bolag som satsar på kompetensutveckling

Vi söker dig som

För denna tjänst kommer vi att lägga störst vikt vid att du är motiverad och vill arbeta som konsult. Vidare är det viktigaste att du kan programmera och tror att du enkelt kan lära dig Java, det är dock givetvis meriterande om du har goda kunskaper i Java sedan tidigare.
  • Har en akademisk examen där du läst datorvetenskap, civilingenjörsprogrammet med inriktning informationsteknologi eller datateknik.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift, då kommunikation sker på båda språken
Som person är du flexibel och trivs med att arbeta i olika typer av projekt. Vidare är du problemlösande där du bryter ned problem i mindre beståndsdelar för att lösa uppgifter, och även ser långsiktiga konsekvenser av olika lösningsförslag. Slutligen har du en god samarbetsförmåga där du även kan anpassa ditt beteende för att förbättra samarbetet med andra personer.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se