Är du nätverkstekniker och söker kompetensutveckling?

Är du nätverkstekniker och söker kompetensutveckling?

Cygate söker dig som vill fortsätta utvecklas och lära dig ännu mer om nätverksteknik. I denna roll får du jobba hos en kund i centrala Stockholm tillsammans med kollegor som har ett stort intresse för teknik. Cygates medarbetare väljer att se möjligheter i allt de gör och vi söker därför dig som vill bli en del av ett härligt och drivet gäng!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Nätverkstekniker för Cygates räkning. Du kommer jobba hos deras kund som har kontor mitt i centrala Stockholm. Där arbetar du med erfarna och kompetenta kollegor som du kommer utvecklas tillsammans med. Fyra av kollegorna är dessutom konsulter från Cygate och är de som du kommer jobba närmast!

Cygate jobbar med att designa, installera och optimera lösningar inom nätverk, säkerhet och hybrid IT. De har kunder inom alla marknadssegment och levererar nätverk och säkerhet till några av de viktigaste företagen och institutionerna i landet. Cygate är en del av Telia Company och de arbetar tätt ihop för att du som medarbetare ska ha ytterligare utvecklingsmöjligheter och karriärvägar. Ute hos den kund du kommer jobba, finns tung kompetens att ta del av och de uppmuntrar till nära samarbete och starkt kunskapsutbyte. Perfekt för dig som vill lära dig mer!

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta heltid som konsult hos Cygate. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet är det ett långsiktigt uppdrag.

Arbetsuppgifter

Som nätverkstekniker kommer du arbeta med drift, support och utveckling av kundens datanätverk. Du kommer bland annat att dokumentera, göra konfiguration av olika switchar och dra kablar. Rollen kommer innefatta både enkla och mer avancerade arbetsuppgifter. Du kommer till exempel att:
 • Felsöka och sköta installationer av nätverk
 • Dra kablar, göra konfigurationer och inventera
 • Dokumentera
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT där du har förvärvat kunskap inom nätverk
 • Har minst sex månaders arbetslivserfarenhet inom nätverksteknik
 • Har goda kunskaper i Ciscos hård- och mjukvara
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har B-körkort, men vi letar i första hand efter rätt person varför det inte är ett krav.

Som person är du positiv och trivs med att arbeta i grupp. Du har lätt för att lära dig nya saker och förväntas även kunna lösa problem på egen hand. För att lyckas i rollen behöver du också kunna ta egna initiativ och självständigt planera och prioritera dina arbetsuppgifter. För att trivas i rollen tror vi att du är serviceinriktad, utåtriktad och flexibel eftersom arbetet innebär många såväl interna som externa kontakter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cygates önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate levererar nätverk och säkerhet at bland annat banker, detaljhandelsforetag, kommuner, landsting, media, statliga bolag och myndigheter samt tillverkningsforetag. De har en djup teknisk kunskap inom saker IT-infrastruktur och skapar skraddarsydda och langsiktiga helhetslosningar genom att foradla hard- och mjukvara fran marknadens ledande leverantorer. De har över 650 medarbetare utspritt på 20 orter i landet.