Är du legitimerad sjukgymnast, sjuksköterska, kiropraktor eller naprapat och intresserad av att...

Är du legitimerad sjukgymnast, sjuksköterska, kiropraktor eller naprapat och intresserad av att...

Vi söker för kunds räkning en skadereglerare till företagets affärsområde Hälsa. Har du de kompetenser som efterfrågas, är du driftig och initiativtagande? Gillar du att hitta nya effektiva lösningar, lära dig av andra samtidigt som du delar med dig av dina erfarenheter för att utvecklas? Lockar det att arbeta med skadereglering inom sjukvårdsförsäkring på ett välkänt försäkringsbolag med några av branschens nöjdaste kunder? Då kan detta vara rätt jobb för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en skadereglerare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som skadereglerare kommer du att självständigt genomföra skadereglering inom sjukvårdsförsäkring. Du utför arbetet utifrån gällande försäkringsvillkor och rutiner i kombination med din kompetens inom sjukvården. Kundkontakt är en stor del av arbetet, du kommer att ha ett kontinuerligt samarbete med kundens sjukvårdsförmedling och privata vårdgivare. På denna avdelning arbetar man med Lean som verksamhetsutveckling, vilket ger dig möjlighet att aktivt medverka i utvecklingen och effektiviseringen av skadereglering och skadeprocesser.

Utvecklingsmöjligheter: Du kommer få möjligheten att utvecklas inom skadereglering på ett av Sveriges mest välkända försäkringsbolag med kontor runt om i hela landet! Företaget har några av branschens nöjdaste kunder. Detta genom en stark inriktning på service, en öppen, skön och målfokuserad företagskultur med engagerade chefer som ser personalens styrkor och utvecklingspotential.

Vi söker dig som
  • Har en relevant legitimerad sjukvårdsutbildning såsom: Sjuksköterska, sjukgymnast, naprapat eller kiropraktor
  • Har praktisk erfarenhet från sjukvårdsarbete, antingen från arbetslivet eller praktik
Vidare har du även ett genuint intresse av försäkring, skadereglering och villkorstolkning, samt erfarenhet av förändringsarbete i en verksamhet. Det är meriterande om du även har erfarenhet av arbete inom skadereglering.

Som person är du serviceinriktad, du brinner för att ge bästa möjliga service till våra kunder och har en mycket god samarbetsförmåga. Du har en mycket god kommunikativ förmåga, både muntligen och skriftligen.

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: kontorstider, heltid
  • Placering: Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)