Är du lärarstudent och letar ett meriterande extrajobb? SFI-lärare sökes till Kista

Är du lärarstudent och letar ett meriterande extrajobb? SFI-lärare sökes till Kista

Kista Folkhögskola söker nu två studenter för att leda lektioner i svenska som andraspråk. Tjänsten är för dig som i dagsläget studerar lärarprogrammet och som vill kombinera dina studier med ett meriterande extrajobb. Rollen passar dig som trivs med att hjälpa andra där du kommer att ha en viktig roll.

Information om uppdraget

Kista Folkhögskola ligger strax utanför Kista Galleria och endast två minuter från Kista tunnelbanestation.

SFI arbetar med svenska för invandrare vilket innebär att lära ut det svenska språket i både tal och skrift. På SFI deltar kvinnor och män från hela världen med olika kulturer och religioner. Som lärarvikarie kommer du därför få möta många människor och ha en viktig roll i deras utveckling av det svenska språket.

Du kommer att arbeta 12 timmar i veckan, antingen förmiddag- eller eftermiddagspass med arbetstider mellan kl. 09-12 eller 13.30-16.45.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kista Folkhögskola.

Arbetsuppgifter
  • Hålla lektioner i svenska som andra språk på olika kunskapsnivåer
  • Leda och skapa en god arbetsmiljö
Vi söker dig som
  • För närvarande studerar till lärare och har minst ett år kvar på dina studier
  • Har läst kursen svenska som andraspråk under din utbildning
Som person ser vi att du är pedagogisk och sympatiskt. Ett plus i kanten om du även kan flera språk, exempelvis dari eller arabiska.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 12h/veckan
  • Placering: Kista, Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kista Folkhögskola startade 2007 och är Järvaområdets första folkhögskola. Skolan ligger i den dynamiska förorten Kista där människor med bakgrund från olika delar av världen möts. Kista folkhögskola samarbetar med lokalsamhället genom Kista Träff och Khadija Center som inkluderar en bönesal och ett turkiskt café.