Är du hemma inom bi-utveckling? com hem till talangprogrammet 2018!

Är du hemma inom bi-utveckling? com hem till talangprogrammet 2018!

Är du eller blir du nyexaminerad inom IT till sommaren och vill arbeta med Big Data? Har du samtidigt ett intresse för analys och BI-utveckling? Vi söker dig som vill få stöttning och coachning i din kompetensutveckling inom IT genom ett skräddarsytt talangprogram hos Com Hem med mål att bli deras framtida BI-utvecklare. Vill du växa tillsammans med Com Hem? Sök då till talangprogrammet!

Information om uppdraget

Com Hem tror på bred kompetens och målet är att du ska bli en BI-utvecklare som tar dig an alla typer av uppgifter, från att hantera stora databaser till att analysera data. Under dina första sex månader kommer du att ta del av ett skräddarsytt talangprogram med fokus på din kompetensutveckling som skapar bästa möjliga förutsättningar för dig att snabbt växa in och utvecklas i rollen. Du får möjligheten att skapa din egen utvecklingsplan tillsammans med Com Hem.

Läs mer om programinnehållet här och här kan du läsa mer om upplevelsen av talangprogrammet av tidigare deltagare.

Arbetsuppgifter

Som BI-utvecklare kommer du att vara en del av BICC-teamet som står för Business Intelligence Competence Center. BICC står i år inför en spännande fas som innefattar migrering till Microsoft Azure som du kommer få ta del av. Azure kan hantera otroligt stora datamängder och gör datan mer tillgänglig, exempelvis att man kan arbeta i PowerBI i sin smartphone. Teamet består av 15 personer där de flesta är BI-utvecklare med en Product Owner i spetsen. Det är andra avdelningar på Com Hem som agerar beställare exempelvis: Commercial, TV, Bredband, Ekonomi samt Kundservice.

Du kommer till exempel att:
  • Arbeta med insamling av data för dem som vill ta beslut inom organisationen
  • Ta fram och visualisera data, bygga dashboards, ta fram analyskrav till att förstå hur data ska vara modellerat
  • Tvätta data samt göra rättningar i databasen
Teamet arbetar agilt med två veckors sprintar och de arbetar utifrån en backlog som sätts inför varje sprint för att se till att rätt arbetsuppgifter prioriteras. Som junior kommer du att bli tilldelad en mentor som du arbetar nära och som ger dig stöd genom hela programmet. Du kommer att programmera i SQL och DAX för att komma åt databas och kuber.

Har du ett intresse för Big Data, Machine Learning, matematik eller data mining så har du hamnat rätt!

Det här är den fjärde omgången av talangprogrammet på Com Hem. Är du intresserad av att veta mer kan du läsa om det på Com Hems Företagsprofil

Vi söker dig som

Är du den vi söker? I så fall:
  • har du en eftergymnasial utbildning inom IT där du tagit examen det senaste året, alternativt kommer ta examen under våren/sommaren 2018
  • har du intresse för data och kunskaper inom SQL samt visualiseringsverktyg såsom PowerBI eller liknande
  • är du junior i din karriär och har 0-1 års arbetslivserfarenhet inom IT
  • har du mycket goda kunskaper i både svenska och engelska
Under utbildningen ser vi att du har läst kurser där du fått god förståelse för utveckling och framförallt problemlösning. Vi tror att du har en god teoretisk grund samtidigt som vi lägger stor vikt vid ditt personliga driv till att utveckla din IT-kompetens. Det är ett plus om du drivit egna projekt eller haft ett extraarbete/sommarjobb inom IT under din studieperiod.

Drivkraft, samarbete och nyfikenhet är ord som genomsyrar de arbetsgrupper som arbetar hos Com Hem idag, vi tror att även du identifierar dig med dessa egenskaper. Du trivs i en arbetsmiljö som erbjuder frihet under ansvar och du driver din personliga utveckling och lärande på ett självständigt sätt. För att trivas hos Com Hem tror vi att du är en prestigelös, öppen och engagerad person.

Övrig information

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Com Hems önskemål är därför att alla mejl kring tjänsten går till Academic Work. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Com Hem under 6 månader för att sedan gå över till Com Hem, detta förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Academic Work tar inte emot ansökningar via mejl men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work-Com Hem teamet under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Com Hem levererar bredband, tv, play och telefonitjänster till svenska hushåll och företag. Vårt kraftfulla och framtidssäkra nät med hastigheter upp till 1 Gbit/s når hälften av Sveriges hushåll, vilket gör Com Hem-koncernen till en viktig motor i det digitala Sverige. Vi erbjuder våra 1,45 miljoner kunder det största utbudet av digitala tv-kanaler och playtjänster via digitalbox eller på surfplattor och mobiltelefoner. Bolaget grundades 1983 och har cirka 1 100 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm och verksamheten bedrivs genom de fyra dotterbolagen Com Hem AB, Boxer TV Access AB, Phonera Företag AB och iTUX Communication AB. Under 2017 omsatte koncernen 7 136 MSEK. Com Hem-aktien är sedan 2014 noterad på Nasdaq Stockholm