Är du finsktalande och vill göra karriär på American Express?

Är du finsktalande och vill göra karriär på American Express?

Vill du arbeta med toppklassig service och dessutom få värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande bolag? Då ska du inte missa denna chans att få utvecklas både professionellt och personligt. Ta chansen och vässa till ditt CV ytterligare, sök redan idag då vi rekryterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för American Express räkning en strukturerad kredithandläggare med stort servicefokus. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och American Express önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos American Express.

Arbetsuppgifter

Som kredithandläggare på American Express avdelning Credit ger du förstklassig service till privatkunder. Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av att ringa utgående samtal till kunder, men du kommer dessutom att ha hand om inkommande samtal och övrig administration. American Express ger dig en introducerande utbildning och därefter ingår du i kreditavdelningen som består av personer som arbetar för att nå företagets högt uppsatta mål.

Du kommer till exempel att
  • Kontakta kortkunder som är sena med sina betalningar
  • Informera kunderna om deras situation och lägga upp en plan för hur de ska gå vidare
Utvecklingsmöjligheter: Du får chansen att utvecklas både professionellt och personligt samt ges en värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande bolag. Du får med dig erfarenhet från ett av världens mest respekterade varumärken och skriftliga rekommendationer vid avslutat konsultuppdrag.

Vi söker dig som
  • Har goda kunskaper i finska, både i tal och skrift.
  • Har även goda kunskaper i det svenska och engelska språket både i tal och i skrift då du dagligen kommer använda dig av dessa två språk i kontakten med kunder.
Du har även erfarenhet av att arbeta med service och ett brinnande intresse för kundservice. Du är van att använda telefonen som arbetsverktyg och kan bemöta kunder på ett trevligt och professionellt sätt. Dessutom har du stor datavana och kan klara av flera system samtidigt. En analytisk förmåga med gott sifferminne efterfrågas även i tjänsten.

Som person är du engagerad och strukturerad och har skinn på näsan då du ständigt kommer att jobba mot uppsatta mål. Eftersom arbetet till stor del innefattar kundkontakt är det viktigt att du är relationsskapande och serviceinriktad, samt har god kommunikativ förmåga, både verbalt och i skrift. Vidare är du en självgående och ansvarstagande person som trivs med en varierad arbetsbelastning.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gärdet
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

American Express är ett globalt företag etablerat i över 130 länder som erbjuder sina kunder privata kontokort, företagskort, finansiella tjänster och resebyrå.