Är du en vinälskande analytiker med kunskap inom försäljningsdriven marknadsföring? Se hit!

Är du en vinälskande analytiker med kunskap inom försäljningsdriven marknadsföring? Se hit!

Vi söker dig som är analytiskt lagd och har tidigare erfarenhet av försäljningsdrivande marknadsföring. Har du dessutom ett intresse för vinbranschen och söker en bred marknadsroll är detta nästan för bra för att vara sant! Här har du nämligen din chans att dels få en utvecklande marknadsroll där du driver dina egna projekt, men även att få in foten i branschen och lära dig allt om vin hos en av Sveriges ledande leverantörer inom kvalitetsviner. Denna chans vill du inte missa, så ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Sälj- och marknadskoordinator till vår kund som är en av Sveriges ledande importörer av kvalitetsviner. Detta är en bred roll, men du kommer fokusera främst på försäljning och marknadsföring mot konsumenter via Systembolaget.

I denna roll får du en möjlighet att få in en fot i en otroligt spännande värld där samtalsämnena ständigt präglas av mat och vin. Du kommer även att få möjligheten att projektleda samt delta vid olika konsumentmässor i Sverige, där du har möjligheten att få fördjupad kunskap om företagets viner.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i tre månader till att börja med. Det finns goda möjligheter att inte bara bli förlängd på uppdraget, men även bli erbjuden en fast anställning hos företaget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Sälj- och marknadskoordinator hos vår kund kommer du främst arbeta med försäljning och marknadsföring mot konsumenter via Systembolaget. Du kommer att motta offertförfrågningar på viner från Systembolaget, och dessa förfrågningar analyseras och skickas sedan vidare till vinproducenterna. Detta innefattar mycket kontakt med flertalet aktörer - tillexempel annonsbyråer, mediasäljare och vinproducenter.

Du kommer till exempel att:
 • Marknadsföra olika varumärken i olika medier, t.ex. print och sociala medier
 • Ansvara för pressreleaser samt olika kampanjer i sociala medier
 • Ha löpande kontakt med företagets vinproducenter för att följa upp förfrågningar från Systembolaget, samt motta varuprover, etiketter och annan produktdokumentation
 • Analysera och dokumentera vinofferter med rådata från Systembolaget, samt offerera viner via leverantörsportalen, både till Systembolaget och enskilda konsumenter
 • Ansvara för att utveckla företagets egen vinklubb
Tjänsten passar dig som är analytiskt lagd och är intresserad av en försäljningsdrivande marknadsföring. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning i rollen.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom till exempel ekonomi eller marknadsföring, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har goda kunskaper inom försäljningsdrivande marknadsföring
 • Har goda kunskaper i Excel, och trivs med att arbeta med siffror
 • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift. Detta är ett krav då båda dessa språk förekommer i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du
 • Har kunskaper i InDesign eller motsvarande
 • Har ett intresse av vinbranschen
 • Har ett intresse av affärsutveckling eller försäljning
 • Talar franska eller spanska
Som person är du analytisk, samtidigt som du är utåtriktad och inte har problem med att ta kontakt med människor. Vidare är du flexibel, strukturerad och ansvarstagande.

Övrig information
 • Start: Mitten av juni
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Östermalm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av Sveriges ledande importörer av kvalitetsviner, och de levererar till Systembolagets butiker och restauranger över hela Sverige. I portföljen finns både internationella varumärken och mindre familjeägda egendomar. Företaget fokuserar på kvalitet, karaktär och prisvärde.