Är du en stjärna på test och vill bli en del av Academic Work familjen?

Är du en stjärna på test och vill bli en del av Academic Work familjen?

Lockas du av att kombinera nytta med nöje? Är du på jakt efter att utöka ditt nätverk samtidigt som du ges nya möjligheter att utvecklas inom IT? Då ska du söka dig till oss på Academic Work!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Quality Assurance Tester till IT-kontorets egen QA-avdelning! Utvecklingen går fort på IT-kontoret och för att säkerställa att systemen vi bygger håller en fortsatt hög kvalitet, letar vi nu efter ytterligare en person till vår QA-avdelning. Med stort fokus på din personliga utveckling ges du en fantastisk möjlighet att växa med oss. Du blir en del av en stark kultur som genomsyras av energi, utvecklingsfokus och mycket hjärta. Vi anordnar AWs och roliga aktiviteter på löpande band vilket bidrar till vår starka sammanhållning och utöver grymma relationer med dina fantastiska kollegor kan vi lova dig att du hittar kontakter för livet!

Tjänsten är på heltid. Tillsättning sker omgående, men startdatum kan diskuteras för att hitta något som passar både dig och oss.

Arbetsuppgifter

Som testare hos oss får du bred inblick i hur våra system fungerar och hur arbetet på ett IT-kontor kan se ut. Du har dagligen kontakt med flera olika roller, från produktägare och support till systemutvecklare och automattestare. Ditt huvudansvar kommer att vara testning av våra interna system men även lite på webben och du kommer rapportera till din QA Manager.

Du är en viktig del av två team; dels ett utvecklarteam och dels vårt QA-team.
I utvecklarteamet kommer du att vara den som representerar QA-perspektivet på möten och standups, förbereder och utför tester samt rapporterar till QA Team Manager eller produktägare om det är något som behöver uppmärksammas. I QA-teamet jobbar vi oftast självständigt med våra egna uppgifter, men vi går ihop när något kräver djupare test eller ett par extra ögon. Vi jobbar också tillsammans för att hela tiden förbättra och effektivisera våra processer.

Du kommer till exempel att:
  • Kvalitetssäkra nya funktioner på våra interna system
  • Rapportera in buggar och uppmärksamma eventuella risker
  • Förbereda och uppdatera testfall av existerande funktionalitet
  • Skapa upp testfall och testdata som passar för systemet
  • Planera och utföra regressionstester inför regelbundna releaser
  • Ta emot och utreda supportärenden rörande våra applikationer
  • Vara med på möten med utvecklingsteamet samt rapportera buggar i systemet
Målet är att 90% av de registrerade buggarna ska hittas av QA för att upprätthålla en hög kvalite i våra system. Tjänsten passar dig som ser dig själv på en social arbetsplats som dagligen bjuder på utvecklingsmöjligheter för såväl karriär som nätverk.

Vi söker dig som
  • Har studerat på universitet/högskola, helst inom IT
  • Har 0- 2 års erfarenhet av arbete inom test
  • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift då det krävs i arbetet
Vidare ser vi även att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du gillar att blanda självständigt jobb med inslag av samarbete avdelningarna emellan och är en person som trivs med att ta ansvar och egna initiativ i ditt arbete. Utöver detta vill vi förstås att du är en härlig kollega som man kan räkna med och som vill engagera dig i att bidra till hög kvalitet i våra system!

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Rekrytering, Heltid, 8-17.

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Centrala Stockholm, Vasastan

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!