Är du en sökare?

Är du en sökare?

På jakt efter livets innersta mening? Vi kan inte lova att du hittar den just hos oss (även om vi självklart hoppas). Däremot kan vi garantera att du kommer att få syssla en hel del med sökning. Fast mer efter de främsta talangerna inom tech-sektorn. Just nu behöver vi komplettera vårt gäng med en riktigt duktig sökare. Vi kallar det researcher.

Information om uppdraget

Safemind hjälper många av tech-branschens mest framstående företag som t ex King, Tink, Viaplay att hitta rätt människor. Som researcher kommer du att arbeta tätt tillsammans med Safeminds rekryteringskonsulter för att hitta de perfekta kandidaterna till varje tjänst. Du kommer att arbeta i en utmanande och dynamisk roll som ställer krav på fingertoppskänsla, noggrannhet och driv. Det är givetvis en fördel om du är intresserad av IT-branschen och har lite koll på framstående talanger och profiler i branschen.

Arbetsuppgifter

Som researcher kommer du arbeta med att hitta de perfekta kandidaterna till Safeminds kunder.

Du kommer till exempel att:
 • Aktivt söka efter kandidater i interna och externa nätverk.
 • Stötta Safeminds rekryteringskonsulter.
 • Utveckla och utöka ditt professionella nätverk.
 • Ständigt uppdatera dig om de nyaste trenderna i branschen.
Vi söker dig som
 • Högskoleutbildning
 • Vana att driva projekt, självständigt såväl som i team.
 • Intresse/kunskap om IT-, tech-branschen.
Som person är du driven, social och trivs att arbeta i ett högt tempo. Du är en relationsskapande person och kan ställa de rätta frågorna för att matcha fram rätt person till jobbet. Det kräver både uthållighet och intuition en förmåga att hitta nya infallsvinklar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Linda Hellman, linda.hellman@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Safeminds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Safemind arbetar med att förse framstående IT och digitala bolag med branschens bästa kandidater. De är specialister på att rekrytera personal där den digitala utvecklingen står i fokus. De rekryterar allt från utvecklare och dataspecialister till UX designers, produktchefer och affärsutvecklare, vilket ställer stora krav på kunskap inom branschen, teknisk och HR. Allt detta har Safemind i sitt team och det är därför de kan fortsätta leverera framgångsrika rekryteringar till många spännande bolag.