Är du en handlingskraftig student med flexibelt schema som vill tjäna extra pengar?

Är du en handlingskraftig student med flexibelt schema som vill tjäna extra pengar?

Är du student och vill vara med och påverka kvalitén i Stockholms tunnelbana? Ta chansen att få vara med och påverka. Tjänsten passar dig som vill ha ett flexibelt extrajobb samt möjlighet att tjäna lite extra pengar. Utöver detta kommer du även att få sl-kort via oss. Ansök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning ett antal engagerade studenter till deras förbättringsprojekt i Stockholms tunnelbana. I rollen som Mystery Passenger kommer du att arbeta självständigt med att undersöka kvalitén hos personalen hos vår kund. Detta är perfekt för dig som är student och söker flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och det är vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som Mystery Passenger kommer du att få en utbildning hos vår kund i hur deras verksamhet är uppbyggd och vad målen med förbättringsprojektet är. Du kommer sedan att arbeta med att mäta kvalitén hos vår kunds personal och miljö genom att ställa ett antal frågor till personalen och genomföra ett antal observationer i Stockholms tunnelbana. Med hjälp av din mobiltelefon kommer du att registrera dina observationer. Detta kommer du utföra och skicka löpande under tiden du jobbar och skickar direkt till vår kund som sammanställer datan varje vecka. Det är därför viktigt att du har en egen smartphone.

Vi söker dig som
  • Är studerande på minst 50% samt kan styrka detta med ett studieintyg
  • Obehindrat kan uttrycka sig i svenska i tal och skrift då du kommer ha mycket kontakt med folk samt skicka in ditt material via frågeformuläret
Det är meriterande om du arbetat med administrativa arbetsuppgifter och inom service.

Som person är du analytisk och gillar att utvärdera olika utfall av situationer. Du är engagerad och har inga problem med att jobba på ett självständigt sätt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, ca. 8-12h/veckan
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork