Är du en händig person som vill jobba fysiskt?

Är du en händig person som vill jobba fysiskt?

Letar du efter ett nytt heltidsjobb där du får möjligheten att arbeta fysiskt? Om du vill ha en varierande roll inom tillverkning och produktion inom snickeri kan det här vara en tjänst för dig! Vi söker ni en Byggnadsproduktionsassistent som kan börja omgående!

Information om uppdraget

Familjeföretaget har funnits i 120 år, där det nu är den 4e generationen som driver företaget! Här möts du av en familjär arbetsplats där alla hjälps åt att tillverka högklassiga inredningar. Du kommer tillhöra ett team på 10 personer där det är högt i tak och nära till skratt. Företaget tillverkar inredningssnickerier för både offentliga och privata miljöer. Vi söker nu en Byggnadsproduktionsassistent att utöka teamet med!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer stötta företaget med olika arbetsuppgifter i produktionen.
 • Enklare träbearbetning
 • Hantera material
 • Använda företagets maskiner
 • Allt-i-allo, såsom att slipa, såga, bära
Vi söker dig som

I rollen krävs ingen specifik erfarenhet, därför kommer dina personliga egenskaper väga tungt. Du behöver vara flytande i svenska och engelska. I denna roll krävs det att du:
 • Har en god samarbetsförmåga
 • Är uthållig
 • Är strukturerad
 • Är flexibel
Det är meriterande om du har en hantverksutbildning eller har erfarenhet av att snickra, eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som ovan.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gjutarvägen 6, 132 38 Saltsjö-Boo
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se