Är du en fena i excel?

Är du en fena i excel?

Vi söker nu en avtalskoordinator som har goda kunskaper inom Excel. Vi söker dig som är mål- och resultatinriktad samt har ett stort engagemang i det du gör. Start är omgående - Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för kunds räkning en avtalskoordinator.

Huvuduppgiften i arbetet är ett löpande underhåll av pris- och sortimentsbilden mot företagets kunder på den privata marknaden. I rollen kommer du att arbeta nära KAM- och Utesäljteamet samt även ha direkt kund- och leverantörskontakt. På ett rådgivande sätt kommer du att stötta säljorganisationen i pris- och sortimentsanalyser samt i framtagning av statistik. Det kommer att ställas höga krav på en affärsmässighet i dialogen med företagets inköpsorganisation, säljorganisation och med kunder. Viktigt för rollen är att du även ska vara motiverad av att driva processer självständigt och fungera väl som samordnare både tvärfunktionellt och med kunder och leverantörer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och löper i sex månader, därefter finns god chans till fast anställning direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du tillexempel att:
  • Medverka vid uppstart av nya avtal
  • Genomföra prisjusteringar på befintliga avtal
  • Arbeta med tilläggsofferter och sortimentsgenomgångar
Vi söker dig som
  • Har god vana av att arbeta i MS Office och framförallt goda kunskaper i Excel
  • Kommunicerar obehindrat i både det svenska och engelska språket både i tal och skrift
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet från avtalshantering, upphandling, inköp samt försäljning.
  • Har en universitetsutbildning inom exempelvis ekonomi
Du som söker trivs i en samordnande roll där både kundfokus och analys är en stor del av arbetet. Som person är du duktig på att bygga relationer och har lätt för att nätverka både internt inom organisationen samt med kunder och leverantörer. Du är noggrann, strukturerad och du har en god analytisk förmåga med förståelse för sammanhang och påverkan.

START: Omgående, enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

URVAL: Sker löpande

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se