Är du en IT-student som vill jobba på Skandinaviens största upplevelseföretag?

Är du en IT-student som vill jobba på Skandinaviens största upplevelseföretag?

Vill du bli en del av Strömma Turism & Sjöfarts vision att skapa minnen och upplevelser för livet? Strömma söker nu två studenter med stort intresse för IT och service på deltid till deras IT-support. I denna roll kommer du att bli en nyckelperson i supportärenden gällande Strömmas nya kassasystem. Låter det här som en roll för dig? Se till att skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker två supportmedarbetare på deltid till Strömma Turism & Sjöfart. I rollen kommer du att få vara en del av ett mindre team som i dagsläget består av två personer som sitter i fina lokaler vid Skeppsholmen i Stockholm! Du kommer att ha en viktig funktion i att ge IT-support gällande Strömmas nya kassasystem och kommer därför att ha mycket kontakt med dina kollegor som jobbar ute på plats och tar emot kunder. Strömma jobbar med att skapa upplevelser och aktiviteter. Utgångspunkten för dessa aktiviteter är deras skärgårdsfartyg, sightseeingbåtar samt bussar och unika anläggningar. Vi tror därför att du är en person som inser vikten av god service och som alltid vill göra det lilla extra för att bidra till att skapa en fantastisk kunduppelvelse!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Strömma Turism & Sjöfart. Uppdraget kommer att vara på deltid där arbetstiderna kommer att vara flexibla över både vardagar, helger och kvällar. Under sommaren kommer rollen att gå över till heltid.

Arbetsuppgifter

Som IT-supportmedarbetare kommer du arbeta med support kring Strömmas betalningssystem över telefon och via besök på plats. Du kommer att få en introduktion kring kassasystemet och få hantera inkommande ärenden från medarbetare över framförallt telefon.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot inkommande ärenden via telefon från dina kollegor gällande IT-support
 • Åka ut och hjälpa kollegor på plats med problem rörande betalningssystemet
Tjänsten passar dig som har kunskaper och intresse för IT och som trivs i en social, serviceinriktad roll där du kommer att ha mycket kundkontakt. Du brinner för att hjälpa dina kollegor att erbjuda bästa möjliga service genom att guida dem till lösningar på problem som kan uppstå gällande systemet och kommer att få hantera alla inkommande ärenden relaterat till detta. Passen kommer att vara förlagda på deltid fram tills sommaren där vi gärna ser att du är flexibel och har möjlighet att jobba under varierande tider då pass kan förekomma både på vardagar, helger och kvällar. Under sommaren kommer tjänsten att vara på heltid och vi ser att du tycker att detta känns som en spännande möjlighet att få utvecklas vidare!

Vi söker dig som
 • Är student inom IT på minst 50% med minst ett år kvar av din utbildning, alternativt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
 • Har ett stort intresse för IT och teknik
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenheter av att jobba inom IT-support eller kundtjänst
 • Har goda kunskaper inom Office 365
 • Har kunskaper inom ITIL
Som person är du serviceinriktad och problemlösande för att kunna hjälpa dina kollegor på bästa sätt. Du är dessutom flexibel och har möjlighet att jobba deltid under terminen samt heltid under sommaren. För att trivas i denna roll tror vi dessutom att du ska trivas i en social roll och har en positiv attityd.
 • Start: omgående
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Skeppsholmen, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Strömma Turism & Sjöfarts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strömma Turism & Sjöfart är ett företag som jobbar med att skapa upplevelser för turister, närboende och företag och är Skandinaviens största upplevelseföretag sedan 1809. Deras upplevelser bygger på historiska och kulturella värden med utgångspunkt i deras skärgårdsbåtar, sightseeingbåtar samt bussar och unika anläggningar. Strömma finns idag representerat i 30 olika varumärken i Amsterdam, Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stavanger, Bergen, Geiranger och Ålesund.