Är du Vidispines nya stjärna? Sök tjänsten som Growth Manager!

Är du Vidispines nya stjärna? Sök tjänsten som Growth Manager!

Är du intresserad av affärer och vill du sätta dina idéer i omlopp och tillhöra ett tajt och drivet team? Vidispine är i en expansiv fas och vi bjuder in dig till en spännande resa tillsammans med detta häftiga företag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Growth Manager till Vidispine. Detta är ett unikt tillfälle för dig som nyligen tagit examen att ta dig an ett utmanande uppdrag med stor utvecklingspotential. Hos Vidispine får du arbeta hos ett expanderande företag som ständigt utvecklar nya produkter, tillsammans med drivna och engagerade kollegor. Vidispine samarbetar med spännande globala kunder inom digital media. Vidispine är en del av den globala koncernen Arvato Bertelsmann.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vidispine. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Growth Manager kommer du tillsammans med andra kollegor ansvara för online marknadsföring och säljprocessen. Till en början kommer du att få en introduktion samt få följa en mer senior kollega, för att få en sådan bra start som möjligt. I denna roll kommer du få utrymme för din kreativitet där du får testa och driva dina ideér i marknadsföring och sälj.

Du kommer till exempel att:
 • Utveckla befintliga och potentiella nya kunder till Vidispine
 • Vara delaktig i andra delar av organisationen kopplat till tillväxten såsom marknad och kampanjer
 • Få in orders, globalt och internationellt
Tjänsten passar dig som inte räds en utmaning! Hos Vidispine är tempot alltid högt, så vi söker dig som trivs i och vill utvecklas i en föränderlig miljö. Du har en stark vilja att lära och värdesätter högt att ha roligt på jobbet tillsammans med dina kollegor! Det här är rollen för dig som vill ta chansen att arbeta med ny teknik och driva dina idéer framåt! Vill du även fortsätta din karriär internationellt tillsammans med Vidispine är detta rätt plats för dig!

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har en högskoleutbildning inom IT, ekonomi eller marknadsföring
 • Har flytande kunskaper i engelska, detta då Vidispine samarbetar främst med flera internationella företag
 • Kan motivera till tjänsten likväl som till Vidispine som företag
Vi blir extra intresserade om du har tidigare arbetslivserfarenhet av en liknande roll eller drivit ett relevant projekt vid sidan av studierna.

Som person är du en driven och kreativ lagspelare. För att lyckas i rollen är du nyfiken och har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är inte rädd för att föra fram dina idéer och motiveras i en miljö där du får driva ditt arbete självständigt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kista, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vidispines önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stn03@academicwork.se](mailto: stn03@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vidispine är ett företag i expansionsfas som erbjuder sina kunder en Content Management-lösning av exempelvis rörlig media. Vidispine har senaste året anställt många nya kollegor, och fortsätter nu på det spåret mot en spännande och ljus framtid!