Är du Swecos nästa projekteringsledare inom VA?

Är du Swecos nästa projekteringsledare inom VA?

En av sakerna som gör att jag trivs så bra på Sweco och har stannat så länge är familjekänslan. Det är inte bara ett jobb utan jag får arbeta med personer som jag har roligt och trivs med. I vår grupp har vi en bra variation av folk, både de som är relativt nya men också de med väldigt mycket erfarenhet. Vi gör också saker tillsammans med de andra VA-grupperna på Sweco så att vi alla lär känna varandra. Här kan man också välja olika karriärvägar och man bestämmer själv hur man vill utvecklas beroende på vad man har för tankar och intressen. Mikael Lundberg - projektör/uppdragsledare/teknisk ansvarig på Sweco sedan 8 år tillbaka. Vill du bli hans kollega? Läs vidare!

Information om uppdraget

Som projekteringsledare inom VA kommer du att vara en del av verksamhetsområdet Vatten och Miljö som är runt 120 medarbetare i Stockholm, VA-sektionen består av fyra grupper i Stockholm, en i Linköping och en i Delih och du kommer att tillhöra en av grupperna om 14 personer med varierad erfarenhet och ålder. Sweco präglas av en öppen arbetskultur där man delar med sig av sina kunskaper. Förutom ditt eget team kommer du även ha kontakt med andra avdelningar inom Sweco, exempelvis geotekniker, vägprojektörer och konstruktörer. Vi tror att du som gillar att arbeta i en miljö där kompetensdelning är en naturlig del av vardagen kommer trivas här.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sweco.

Arbetsuppgifter

Som projekteringsledare inom VA kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära en hel del möten med kunder, du kommer att diskutera tekniska lösningar med dina kollegor och arbeta med uppdragsekonomi. Du förväntas kunna planera framdriften av dina projekt som du är ansvarig för och leda och diskutera med dina kollegor hur ni ska gå framåt i uppdragen. Förutom planering av arbetet är Jonas, Gruppchef och din framtida chef, även mån om att ni tillsammans ska diskutera och planera hur du vill utvecklas inom Sweco.

I dagsläget har gruppen bland annat ansvar för VA-projekteringarna i Hagastaden och Årstastråket men också en del mindre projekt runt om i Stockholm. Sweco är en global aktör vilket skapar förutsättningar för dig att på sikt arbeta med spännande projekt både nationellt och internationellt, samt utvecklas i cross-border-projekt med Swecokollegor runt om i världen.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis bygg, anläggning eller liknande
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom bygg eller anläggning där du fått en god förståelse för hur projekt där genomförs. Det kan vara som entreprenadingenjör, projektledare, projektingenjör, arbetsledare, projektör etc.
  • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska då båda språken används i arbetet
Det är meriterande om du har

* Erfarenhet av 3D CAD-program

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Kungsholmen
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se samt Rekryteringskoordinator Malin Snårbacka, malin.snarbacka@academicwork.se
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork