Är du American Express nya finsktalande kredithandläggare?

Är du American Express nya finsktalande kredithandläggare?

Vill du arbeta med toppklassig service och dessutom få värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande bolag? Då ska du inte missa denna chans att få utvecklas både professionellt och personligt. Ta chansen och vässa till ditt CV ytterligare.

Information om uppdraget

Academic Work söker för American Express räkning två finsktalande kredithandläggare med stort servicefokus. Tjänsten är på heltid med god chans till överrekrytering.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och American Express önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos American Express.

Arbetsuppgifter

Som kredithandläggare på American Express avdelning Credit ger du förstklassig service till privatkunder. Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av att ringa utgående samtal till kunder, men du kommer även att ha hand om inkommande samtal och övrig administration. American Express ger dig en introducerande utbildning och därefter ingår du i kreditavdelningen som består av ca 30 personer som arbetar för att nå företagets högt uppsatta mål

Du kommer till exempel att
 • Kontakta kortkunder som är sena med sina betalningar
 • Informera kunderna om deras situation och lägga upp en plan för hur de ska gå vidare
 • Göra kreditrelaterade bedömningar av kortkunders spenderingsmöjligheter
 • Hantera höjning/sänkning av spenderingsgränser
Utvecklingsmöjligheter: Du får chansen att utvecklas både professionellt och personligt samt ges en värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande bolag. Du får med dig erfarenhet från ett av världens mest respekterade varumärken och har goda chanser att bli överrekryterad.

Vi söker dig som
 • Har jobbat med servicerelaterade arbetsuppgifter tidigare
 • Har en god telefonvana
 • Har goda kunskaper i det finska, svenska och engelska språket både i tal och skrift
Du har även erfarenhet av att arbeta med service och ett brinnande intresse för kundservice. Du är van att använda telefonen som arbetsverktyg och kan bemöta kunder på ett trevligt och professionellt sätt. Dessutom har du stor datavana och kan klara av flera system samtidigt. En analytisk förmåga med gott sifferminne efterfrågas även i tjänsten.

Som person är du engagerad och strukturerad och har skinn på näsan då du ständigt kommer att jobba mot uppsatta mål. Eftersom arbetet till stor del innefattar kundkontakt är det viktigt att du är relationsskapande och serviceinriktad, samt har god kommunikativ förmåga, både verbalt och i skrift. Vidare är du en självgående och ansvarstagande person som trivs med en varierad arbetsbelastning.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Gärdet
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och American Express önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

American Express är ett globalt företag etablerat i över 130 länder som erbjuder sina kunder privata kontokort, företagskort, finansiella tjänster och resebyrå