Är din dröm att jobba inom Kryptovalutor och Blocktech?

Är din dröm att jobba inom Kryptovalutor och Blocktech?

Tycker du Kryptovalutor är världens häftigaste grej? Nova Standard Crypto Exchange söker en person som har intresse av Kryptovalutor och Blocktech till sitt huvudkontor i Stockholm. I rollen som Financial Service Developer får du arbeta i ett globalt team med saker som aldrig gjorts förut inom kryptovalutor! Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Nova Standard Crypto Exchange är ett av systerbolagen till Goobit som är störst i Sverige inom Krypto och Blocktech. Nova Standard Crypto Exchange är ett svensktägt företag, registrerat i Sverige. Nova är en marknadsplats för digitala tillgångar, verksamheten finns i nästan alla länder på jorden. De söker nu en Financial Service Developer som kommer vara spindeln i nätet inom företaget. De har sitt huvudkontor i Gamla Stan som kommer vara utgångspunkt i denna roll.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nova Standard Crypto Exchange. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du sitta i Novas utvecklingsteam och ta initiativ för att bygga vidare på deras produkt. Du kommer vara bryggan emellan IT avdelningen och resterande team på företaget som sitter runt om i världen. Kommunikationen kommer ske främst via Slack. Marknaden är snabbt föränderlig vilket gäller även denna roll. Rollen är helt ny och därför kommer den vara formbar, när det gäller arbetsuppgifter och ansvar.

Denna roll passar en person som har stort intresse för Kryptovalutor, Blocktech och IT.

Vi söker dig som
  • Har stort intresse av Kryptovalutor och Blocktech.
  • Har praktisk erfarenhet av bokföring, redovisning eller motsvarande.
Det är starkt meriterande om du har erfarenhet inom utveckling, Linux eller SQL.

Vi söker dig som är initativtagande och gillar att befinna dig i en snabbföränderlig miljö och därav kunna vara flexibel som person. Du ska tycka det är kul med nya tekniker och brinna för att utveckla Nova Standard Crypto Exchanges produkt.

Övrig information
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gamla Stan Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nova Standard Crypto Exchange är ett svensktägt företag, registrerat i Sverige. Nova är en marknadsplats för digitala tillgångar, verksamheten finns i nästan alla länder på jorden.