Är det GLASKLART att du ska utveckla framtidens e-handel?

Är det GLASKLART att du ska utveckla framtidens e-handel?

D & Company Nordic befinner sig just nu på en revolutionerande resa för att skapa attraktiva digitala plattformar inom en stor och tidigare traditionell marknad nämligen optikbranschen. Med många spännande saker som sker hos dem, vill de nu stärka upp deras digitala utveckling och förflytta kompetensen inhouse. Putsa därför glajjorna, justera skärpan och ställ in fokus för detta är en resa du inte vill missa!

Information om uppdraget

Academic Work söker en fullstack-utvecklare till D & Company Nordic med ett hjärta som slår några extra slag för frontend.

D & Company Nordic är ledande inom Norden vad avser att leverera digitala lösningar och produkter inom optikbranschen. Deras koncept grundar sig i att hjälpa och förändra sättet optiker gör affärer på genom att ligga i framkant inom de digitala plattformarna. En tilläggande intressant kuriosa är att enligt deras undersökning har 72% av de som bär optiska produkter önskat att köpa glasögon och linser i sin lokala optikers webbutik. Vilket är precis vad D & Company Nordic möjliggör för sina kunder!

Hos D & Company Nordic hittar du vidare en familjär arbetsplats med en stark start-up känsla. Teamet du kommer att tillhöra består idag av tre personer med stort driv och härlig energi som främst arbetar med affärsutveckling. Företaget har 18 anställda i fyra länder och söker nu dig som vill vara en del av deras fortsatta expansion.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos D & Company Nordic. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Detta är en helt ny roll hos D & Company Nordic som tidigare outsourcat utvecklare, men som ett nästa steg vill förflytta kompetensen inhouse. Valet av detta grundar sig i att stärka deras ambition om att skapa framtidens e-handel inom optikbranschen. Således innebär det stora möjligheter för dig att växa in i din egen roll och etablera egna ramar, arbetssätt och idéer. I rollen som utvecklare hos D & Company Nordic kommer du därmed arbeta i ett brett spektrum - en del av rollen involverar arbete med integrationer och bygga så kallade "brokers". Vidare kommer stora delar av arbetet handla om att programmera webbapplikationer i PHP och Javascript som visuellt ska tillgodose kunders önskemål genom att vara deras ansikte utåt, så som att skapa kampanjer.

Du kommer till exempel att:
 • Underhålla befintliga plattformslösningar samt utveckla nya applikationer i deras e-handelsbutiker
 • Ha möten med externa parter exempelvis IT-bolag, glasleverantörer och optikkunder.
 • Vara en del av affärsutvecklingen
Tjänsten passar dig som har en stor passion för problemlösning och programmering. Vidare är du självgående i ditt arbetssätt där du ständigt är drivande i att slutföra och leverera projekt i tid. Vi ser också att du vill vara med på denna expansionsresa där du med din intiativförmåga bidrar med förslag och idéer för att skapa nöjda kunder, vilket således också ställer krav på flexibilitet då förändringar kan komma att ske löpande i processer.

Du kommer att få en gedigen introduktion hos extern IT-partner i Växjö under en vecka och därefter kommer fortsatt introduktion av företaget och tjänsten att ske lokalt i Stockholm.

Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning inom IT förslagsvis systemvetare
 • Har goda programmeringsvanor i PHP och Javascript,
 • Har förståelse för integration och API samt Json
 • Har möjlighet att 3-4 dagar i månaden befinna sig i Växjö hos extern IT-partner
 • Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal såväl som skrift, då kommunikation sker internt och externt på dessa språk.
Det är meriterande om du även har kunskaper inom HTML och CSS samt ett intresse för e-handel.

Övrig information
 • Start: Från oktober
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Täby
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och D & Company Nordics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

D & Company Nordic är ett ledande företag i norden inom digitala lösningar och produkter i optikbranschen. Deras affärsidé är att erbjuda kompletta digitala plattformar som möjliggör för optiker att ligga i digital framkant, optimera kundrelationer på ett mer personligt sätt samt förenkla vardagen för deras parter.