Älskar du H2O? Sök tjänsten som Hydrogeolog hos Bergab!

Älskar du H2O? Sök tjänsten som Hydrogeolog hos Bergab!

Bergab är ett specialistföretag som erbjuder tekniska konsulttjänster inom berg, mark, vatten och miljö baserat på nytänkande, lång erfarenhet och ett starkt engagemang. De söker nu en Hydrogeolog till gruppen Hydrogeologi i Solna som vill ta nästa steg i karriären tillsammans med ett växande Bergab! Har du relevanta erfarenheter inom området? Är du dessutom noggrann, flexibel och har ett stort engagemang? Sök tjänsten idag då vi löpande går igenom ansökningar!

Information om uppdraget

Bergab har under många år haft projektframgångar tillsammans med deras kunder och söker nu en Hydrogeolog till gruppen Hydrogeologi i Solna. Gruppen arbetar huvudsakligen med hydrogeologiska utredningar, ofta inför att en verksamhet ska tillståndsprövas enligt kap 11 i miljöbalken som behandlar vattenverksamhet. Bergabs uppdrag omfattar infrastrukturprojekt, tunnlar, bergrum, gruvor och täkter. De arbetar även med uppföljning och processen avseende tillstånd för vattenverksamhet.

Bergab är ett fristående konsultföretag där ledord som engagemang, kunskap och samarbetsförmåga genomsyrar deras kultur och förhållningssätt. Totalt är de ca 75 medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg. Bergab lägger stor vikt vid rätt kvalitet i sitt arbete och att ha kul tillsammans.

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag. Du kommer vara tillsvidareanställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bergab.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta ute i fält såväl som inne på kontoret och ha mycket samarbete med andra konsulter, beställare och entreprenörer. Resor inom Sverige kan förekomma någon eller några veckor per år. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
 • Hydrogeologiskt utrednings- och uppföljningsarbete
 • Planera och styra fälttester
 • Göra mätningar av grundvattennivåer
 • Sammanställa, beräkna och utvärdera data
 • Skriva PM och rapporter
Tjänsten passar dig som vill ta nästa kliv i karriären och komma till ett prestigelöst gäng med en trygg och familjär stämning!

Vi söker dig som
 • Är utbildad Civilingenjör med inriktning mot hydrogeologi eller annan relevant utbildning
 • Har minst sex månaders arbetslivserfarenhet inom relevant område och utfört liknande arbetsuppgifter
 • Har B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska obehindrat, då du kommer att kommunicera på båda språken
Det är meriterande om du har kunskaper om miljöbalken, GIS eller programmeringskunskaper inom GMS/Modflow.

Som person är du utåtriktad och duktig på att kommunicera. Du är nyfiken och tycker om att lära dig nya saker. Vidare är du noggrann och tar ansvar för att göra ett så bra arbete som möjligt. Då resor förekommer är det viktigt att du är flexibel och trivs i rollen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bergabs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bergab är ett fristående specialistföretag som erbjuder tekniska konsulttjänster inom områdena berg, mark och vatten baserat på nytänkande, lång erfarenhet och ett starkt engagemang.

De erbjuder tjänster under alla skeden av ett projekt - från förstudier till underhållsbesiktningar. Med Bergabs stora samlade kunskap, dess medarbetares goda samarbetsförmåga och det stora engagemang som de på Bergab alltid lägger ned i sina uppdrag är detta den största garanten för ett väl genomfört arbete och nöjda beställare.