(Senior) Enterprise Sales Executive till hyper-growth-företaget Bannerflow

(Senior) Enterprise Sales Executive till hyper-growth-företaget Bannerflow

Bannerflow är det innovativa Stockholmsbaserade företaget som tagit marknaden med storm och som, över hela världen, förbättrar kundens digitala marknadsföring med sin egen unika plattform. Här präglas atmosfären av öppenhet, passion och stolthet! Nu letar de efter dig med några års erfarenhet för att axla en roll som Enterprise Sales Executive med fokus på stora internationella kunder! Fantastiskt företag och fina förmåner utlovas!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Enterprise Sales Executive till Bannerflow.

Det enda som är konstant här är förändringen. Så beskriver HR-chefen på Bannerflow, Michael Olsson, vardagen på bolaget. Och undra på det med den tillväxten som bolaget har haft: På 3 år har företaget gått från 20 till 70 anställda och från 9 till 90 miljoner i omsättning. Några av bolagets kunder idag är Tre, ShutterStock, Nordic Choice Hotels, Bonnier och Klarna.

På Bannerflow finner du en internationell miljö, en avslappnad stämning och en kultur att fira framgångar! Men det som kännetecknar Bannerflow allra mest är att här jobbar man hårt och lägger ned det lilla extra för sin egen och bolagets framgång! I och med att Bannerflow växer är de nu ute efter en Enterprise Sales Executive. Du tar plats i ett team med 8 personer men har hela världen för dina fötter!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bannerflow.

Arbetsuppgifter

Som Enterprise Sales Executive på Bannerflow har du bolagets största ansvar för att få företaget att växa. Du ansvarar för hela säljprocessen och bearbetar bolagets allra största kunder inom bolagets vertikaler (se längst ned) och säljer in BannerFlows marknadsledande lösning. Du bearbetar långa och komplexa säljprocesser och har kunder nationellt men framförallt internationellt!

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för egen prospektering via sociala medier och egna nätverk, första samtal med kund och boka in möten face2face eller online
 • Driva säljmöten, bearbeta rätt beslutsfattare och ta in affären
 • Hålla dig uppdaterad om trender på den internationella marknaden och ha uppsikt över konkurrenter etc
 • Följa upp kunden efter slutet avtal - innan de lämnas över till Customer Success-teamet
Tjänsten passar dig som trivs i en organisation i ständig tillväxt och förändring där ingen dag är den andra lik. Du trivs i en roll där du är en hunter på en internationell spelplan som primärt ska sälja och driva din egen affär men du bör också trivas i team och bidra till en entusiastisk, öppen och ibland lite galen atmosfär!

Vi söker dig som
 • Har minst 6 års arbetslivserfarenhet inom värdeskapande B2B-sälj
 • Har minst 3 års dokumenterad erfarenhet från internationell komplex lösningsförsäljning där du bearbetat flera intressenter under långa beslutsprocesser
 • Har erfarenhet från arbete med SaaS-lösningar eller andra produkter inom digital media
 • Har ett gediget kontaktnät inom relevanta branscher (se längst ned i annonsen.)
 • Har en inre strävan att prestera och att hela tiden utvecklas
Som person är du uthållig och resultatinriktad vilket innebär att du har förmågan att lägga ned tid och energi på att lyckas och hela tiden ser den kommande belöningen som din morot! Du är affärsmässig och har en näsa för relationer och ett öra för affärer. Vidare kombinerar du flexibilitet med struktur för att kunna hålla dig effektiv i en ständigt föränderlig miljö.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast + rörlig enligt överenskommelse
 • Placering: Fridhemsplan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BannerFlows önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bannerflow raderar mysteriet med digital annonsering. Företaget har en egenutvecklad marknadsledande plattform som hjälper företag att nå nya höjder med sin marknadsföring. BannerFlow har en idag en omsättning på 90 miljoner kronor och en företagskultur av sällan skådat slag. Bolaget är verksamt inom följande vertikaler: I-gaming, Media&Telecom, Consumer, Financial Services och Travel & Leisure.