Långtidsvikarie 4-6

Långtidsvikarie 4-6

Detta söker vi
Vi söker nu dig som är legitimerad och behörig i matematik och engelska åk 4-6 alt. har tidigare erfarenhet av undervisning eller pågående lärarstudier. Vi vill att du är en tydlig ledare och att du har elevens måluppfyllelse i fokus. Vi ser att du är en lärare som bygger din undervisning på nära pedagogiska relationer med eleverna och att du brinner för att möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu ett vikariat under höstterminen på 100%, med undervisning i matematik och engelska åk 4-6 samt SO åk 6. I uppdraget ingår också att vara mentor. Tillträde 9/8

Du kommer ingå i ett ämneslag ett arbetslag för åk 4-7.

I Vittra eftersträvar vi ett ämnesövergripande arbetssätt som ger eleverna en helhetssyn och förståelse för hur olika ämnen hör ihop. I Vittra tillhör du ett arbetslag och därför är det viktigt att du är intresserad av delta i och bidra till ett kollegialt lärande.

I Vittra vill vi ligga i framkant när det gäller digitala hjälpmedel för ökad måluppfyllelse, därför är det en fördel om du är intresserad av och har erfarenhet av att använda IT i din undervisning exempelvis Google Classroom.

Vi erbjuder:

Vittra Södermalm är en 4-9 skola med höga och jämna kunskapsresultat och hög nöjdhet hos såväl personal, elever som vårdnadshavare.

I Vittra tillhör du alltid ett arbetslag där du och dina kollegor planerar, genomför och utvärderar undervisningen tillsammans med eleverna. Samarbetet i arbetslaget är en avgörande faktor för att skapa en undervisning och en lärmiljö som kan passa alla elever oavsett bakgrund.

Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och elevernas individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, elever som vuxna.

Vill du veta mer om oss?
Om du vill veta mer om Vittra Södermalm kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/sodermalm. Vi har också en rekryteringsfilm "Att jobba för Vittraskolorna" som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen.

Låter detta intressant?
Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2022-07-17. Tjänsten är ett vikariat på 100% fr.o.m 9/8 t.o.m 20/12. Ansök gärna snarast då urval sker löpande.

Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Gunilla Wardau på mail; gunilla.wardau@vittra.se eller bitr rektor Anna Björnsson anna.bjornsson@vittra.se

Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (12 dagar kvar)