Fastighetsadministratör

Fastighetsadministratör

Annons fastighetsadministratör

AcadeMedia består av människor som drivs av att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle, med utbildning och lärande som grund. Vår vision är att leda utvecklingen av framtidens utbildning och tillsammans rustar vi våra barn, elever och vuxenstuderande med kunskaper och bildning samtidigt som vi ger dem förutsättningar att kunna forma sin egen framtid. Vi är övertygade om att utbildning kan skapa förändring på riktigt, både för enskilda individer och för hela samhällen- vi kallar det "Change through Education".


Är du vår nästa fastighetsadministratör?

Vill du bli en del av en spännande koncern och tillsammans med oss bidra till vårt samhälle och framtid?
I rollen kommer du att ingå i ett team med fastighetscontroller, fastighetsadministratör och fastighetsförvaltare. AcadeMedia är med sina över 900 hyresavtal en av Sveriges största hyreskunder och du kommer inom ramen för dina åtaganden att ansvara för hyresavtal samt uppsägningar. Några löpande arbetsuppgifter är:
  • Hantering av fastighetssystemet Pythagoras
  • Bistå med hjälp kring utvecklingsområden i Pythagoras
  • Administrering och uppföljning av hyresavtal
  • Upprättande av uppsägningar och hänskjutningar till Hyresnämnden
  • Bistå med rapporter kring hyresdata och IFRS16
  • Posthantering och arkivering av hyresavtal samt uppsägningar
Din profil
Vi söker dig som vill arbeta halvtid (50 %) och har erfarenhet av att jobba med administration eller andra liknande stödfunktioner. Vi välkomnar även studenter som kan arbeta halvtid och har minst 2 år kvar av sin studietid.

Du måste ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Fastighetsjuridiska eller ekonomiska kunskaper samt tidigare efterfarenheter av fastighetssystem är meriterande. Vidare ser vi att du med enkelhet hanterar de olika programmen i Officepaketet och Excel i synnerhet.

Personliga egenskaper
Som administratör ingår du i en servicefunktion och vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du trivs med att ha många kontaktytor och är en prestigelös lagspelare med servicekänsla. Du har en god förmåga att prioritera arbetet och parera arbetsuppgifter löpande. Vi arbetar löpande med förbättringar vilket innebär att du behöver vara lösningsfokuserad, engagerad och driftig.

Det här erbjuder vi dig
För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad om 50 % och en inledande provanställning på 6 månader med placering på vårt huvudkontor Stockholm, med viss möjlighet att arbeta hemifrån.

Urval och intervjuer sker löpande varför tillsättning av tjänsten kan komma att ske före sista ansökningsdatum.
Varm välkommen med din ansökan!

Maila eventuella frågor till: adminfastighet@academedia.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (14 dagar kvar)