Ekonom till läkemedelsbolaget AbbVie i Solna

Ekonom till läkemedelsbolaget AbbVie i Solna

Vi söker en ekonomiassistent som vill utvecklas inom leverantörsreskontra till läkemedelsbolag i Stockholm. Intressant? Läs mer!

Lockas du av en bred roll där du får utvecklas inom leverantörsreskontra och inköp? Söker du ny utmaning inom ekonomi och vill jobba i en internationell miljö? Då kan det vara dig vi söker för ett spännande uppdrag på AbbVie inom inköp och ekonomi i Solna. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra jobbar du på ett välkänt, multinationellt företag där innovation och hållbarhet är i fokus. Du ingår i ett härligt team som ansvarar för den löpande bokföringen där det dagliga arbetet genomsyras av stöttning och gemenskap.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
 • skapa inköpsordrar och säkerställa korrekta bokföringsuppgifter
 • fakturahantering
 • betalningar
 • kontakt med leverantörer
 • avstämningar och utredningar kopplade till leverantörsreskontra
 • uppdatera befintlig leverantörsinformation, lägga upp nya leverantörer samt hantera förfrågningar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig 6 månader framåt. Du kommer att arbeta på AbbVie´s kontor i Solna och blir en del av ett välkomnande team på ekonomi.

Du kommer att jobba ute hos vår kund under hela uppdragsperioden men vara anställd som konsult via TNG. Våra konsulter är viktiga för oss och du omfattas givetvis av förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har en lösningsfokuserad inställning. Vi ser också att du har:
 • relevant utbildning inom exempelvis ekonomi eller redovisning
 • erfarenhet från en liknande roll inom bokföring eller inköp
 • goda kundskaper i Excel, då du använder det dagligen i tjänsten
 • god kommunikativ förmåga i både text och tal i svenska och engelska då du i rollen har kontakt med samarbetspartners och leverantörer, både i Sverige och utomlands
Det är meriterande om du har:
 • kunskaper i SAP/SRM
 • kunskaper i danska och/eller norska
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Claudia Ullreich
Telefon 0734 34 64 56
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 27 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/