Platschef till Aarsleff Rörteknik AB

Platschef till Aarsleff Rörteknik AB

Som Platschef på Aarsleff kommer du att få en viktig roll i verksamheten där du kommer att ansvara för att styra och leda den dagliga produktionen i projekt samt skapa förutsättningar för ett framgångsrikt resultat. I huvudsak är projekten inriktade på renovering av spill- och dagvattensystem i kommunal regi men ibland förekommer även projekt inom industri.

Du kommer att ansvara för att våra säkerhets- och kvalitetsrutiner följs och att arbetsmiljön säkerställs enligt gällande lagstiftning och att projektets arbetsmiljöplan följs.

Vidare är dina arbetsuppgifter bland annat:
  • Ansvara för projektekonomi och entreprenadjuridik.
  • Leda och ansvara för att projektet följs enligt budget och utsatt tidplan.
  • Löpande kundkontakt - start och byggmöten.
  • Optimera planeringen för intern personal och maskiner.
  • Fakturering.
  • Månadsavstämningar med produktionschef.
  • Dokumentera avvikelser.
  • Ansvar för material mm.
Aarsleff verkar över ett stort arbetsområde vilket gör att resor till projekten förekommer. Som anställd kommer du ha ungefär 15-25 övernattningar per år.

Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen alternativt byggteknisk högskoleutbildning eller yrkeshögskola. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad och lösningsorienterad person. Ekonomisk styrning är en viktig del i arbetet, därmed är det meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet av området. I en koordinerande roll ser vi att du är strukturerad och har en förmåga att hålla ihop projekt. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav, och du har även grundläggande kunskaper i Officepaketet.

Vi ser det också som meriterande om du genom föreningslivet/idrottsrörelsen har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts- och föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i denna roll. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.