Administratör på deltid till AXI Property Tax

Administratör på deltid till AXI Property Tax

Om företaget

AXI Property Tax är en nystartad juristbyrå med höga ambitioner och drivet att vara marknadsledande inom bolagets segment. Viktigt för oss och våra kunder är ett stort personligt engagemang, hög materiell nivå och ett positivt synsätt. Det skall vara roligt på jobbet!

Arbetsbeskrivning

AXI Property Tax söker nu en erfaren administratör på deltid där du kommer arbeta cirka 6 timmar i veckan med möjlighet till fler timmar efter hand.
I rollen kommer du att arbeta brett med administration och dina arbetsuppgifter kan bland annat innebära att boka biljetter, skicka fakturor, beställa kontorsmaterial samt se till så att allt flyter på. Du kommer att vara en viktig kugge i hjulet på AXI Property Tax.

Vem är du?

Vi söker dig som vill ha ett deltidsuppdrag där kommer arbeta cirka två förmiddagar i veckan. Det är viktigt att du är prestigelös, ordningsam och flexibel. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande om du tidigare arbetat med fakturering. Vidare ska du vara social, samarbetsvillig och trivas att arbeta i en händelserik miljö.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos AXI Property Tax. Du kommer att sitta på plats hos AXI Property Tax som har sitt kontor i centrala Stockholm. Uppdraget förväntas starta i mitten av september. Du kommer att vara del av en härlig gemenskap hos AXI Property Tax där du får vara med i början hos ett startupbolag med goda framtidsutsikter.
Mer info
Kontaktperson Amanda Rietz
Telefon 0769-48 06 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 20 sept (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.