Projektledare eldistribution

Projektledare eldistribution

Ta chansen att bli en del av ATS Kraftservice- ett härligt gäng där teamkänslan är stark. Här stöttar och hjälper vi varandra för att nå bästa resultat. Var med och utvecklas tillsammans med oss i en kraftfull organisation med framåtanda.

Vi vidareutvecklar vårt företag och våra arbetssätt, och letar efter dig som vill vara med och bidra i detta viktiga arbete.

Om tjänsten

På ATS Kraftservice har du som projektledare en viktig roll då du har totalansvar för dina projekt. I din roll planerar, leder och styr du projekten mot uppställda mål. Vidare bär du ansvar för ekonomin och projektets tidplan från start till avslutande av projekt. Du medverkar i allt från marknadsbevakning och anbudslämnande till projektgenomförande och överlämnande, samt ansvarar för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Din profil

Du har en el-teknisk/elkraftsutbildning, alternativt motsvarande kunskaper och erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga. Du har erfarenhet av liknande tjänst och haft ansvar för ekonomisk uppföljning. B-körkort är ett krav. Erfarenhet av EBR är meriterande.

Personlighet och kompetenser

Vi söker dig som trivs i rollen som ledare, motiveras av att utveckla och förbättra verksamheten. För att lyckas i rollen behöver du vara handlingskraftig och målmedveten samt ha en god kommunikationsförmåga. Du trivs i rollen som spindeln i nätet och att hantera många och olika frågor parallellt.

Vidare är det viktigt att du har ett ekonomiskt sinne och drivs av att driva affärer med hög service. Du känner stort ansvar för ditt arbete och tar egna initiavtiv. Därtill har du god samarbetsförmåga och ser det som en självklarhet att skapa goda relationer. Du agerar med säkerheten i fokus. Stor vikt läggs vid din personlighet.

Vi arbetar med löpande urval, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD, Staffan Gustavsson, 0707 79 40 04
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.