Digital marknadsförare

Digital marknadsförare

Letar du efter en ny utmaning inom digital kommunikation och marknadsföring? Vill du samtidigt bli en del av en arbetsplats där utveckling står högst på agendan? Då kan det vara dig vi söker!

Vi på ASSA ABLOY Opening Solutions erbjuder en möjlighet att arbeta med vår digitala kommunikation och marknadsföring. Vi söker dig som är digital marknadsförare och inte nöjer dig med att göra som man alltid har gjort. Ditt uppdrag blir att tillsammans med oss ta vår digitala närvaro till ständigt nya nivåer, inom såväl B2B som B2C.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett svenskt team, tillsammans med skandinaviska kollegor, med utveckling av vår e-marketing och webbsidor. Här ingår också att inom B2C driva samarbete med våra säljkanalers webbplatser. Du kommer att löpande analysera och förbättra våra marknadsinsatser och marknadsaktiviteter. I arbetet ingår även att bidra med aktuell kunskap och driva affären framåt.

Vi söker dig som
Vi tror att du har en gedigen erfarenhet av digital marknadsföring uppbackad av lämplig utbildning. Du har en bred kompetens inom området – till exempel e-marketing, webutveckling, programmatiska köp, always on-närvaro och köpresor med uppföljning och optimering. Du har erfarenhet av SEO, SEM, Google analytics och köp av digital display-annonsering samt byråkontakter. Du har även god erfarenhet av CRM-system.

Som person är du kreativ med stark drivkraft och uthållighet samt vana av att genomföra digitala marknadsföringsprojekt i större organisationer, vilka är viktiga egenskaper när ny mark ska brytas. Eftersom engelska är vårt koncernspråk förväntar vi oss att du kan tala, läsa och skriva fritt på en hög nivå när du interagerar med dina internationella kollegor. Vi förutsätter att du kommunicerar obehindrat på svenska.

Som digital marknadsförare rapporterar du till Kommunikations- och marknadsföringschefen på ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden. Placeringsort är Stockholm.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden AB med rekryteringsföretaget Search Competence.

Du är varmt välkommen med din ansökan snarast, via Talent Recruiter, då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 7 januari 2020. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på Search Competence, 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se
Mer info
Kontaktperson Johan Halvarsson
Telefon 073-838 06 02
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.assaabloyopeningsolutions.se
Sista ansökningsdag 7 jan 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tillsammans öppnar vi dörrar till framtiden!

Som medarbetare på ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden kommer du att vara en del av en dynamisk och agil miljö och utveckla innovativa lösningar som gör livet enklare för våra kunder. Som världsledande inom lås- och dörrlösningar använder vi de senaste teknologiska lösningarna för att öppna dörrar till evenemang, utbildning, sjukhus, hem, hotell, flygplatser och företag. På ASSA ABLOY blir du en del av ett snabbväxande företag med många möjligheter.

Vill du vara med och öppna dörrarna till framtiden?

Läs mer om verksamheten på www.assaabloyopeningsolutions.se