Ekonomiassistent till ASSA ABLOY Global Solutions

Ekonomiassistent till ASSA ABLOY Global Solutions

Vi rekryterar en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till ASSA ABLOY Global Solutions AB. Läs mer här och sök idag!

Vill du jobba som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra på ett internationellt bolag? Det här är ett perfekt jobb för dig som vill vara med på en spännande tillväxtresa på ASSA ABLOY Global Solutions AB och bidra med dina kunskaper inom ekonomi och leverantörsreskontra. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ASSA ABLOY Global Solutions AB är i en expansionsfas och tillväxtresa och en stor del av ekonomiflödet kommer att flyttas med förestående etablering av bolaget som huvudkontor för en av koncernens divisioner. Här kommer du till ett härligt och kompetent team på ekonomiavdelningen där du får möjlighet att utvecklas inom leverantörsreskontra samtidigt som du bidrar till företagets fortsatta utvecklingsresa. Du kommer ha ett brett kontaktnätverk internt på bolaget och kontakt med svenska och internationella leverantörer.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer du att:
 • Registrera leverantörer i ERP och leverantörsreskontra
 • Dirigera fakturor i leverantörsreskontran till rätt beställare/konteringsansvarig
 • Kontera fakturor
 • Överföra fakturor från leverantörsreskontran till ERP
 • Underhålla/övervaka atteststruktur i leverantörsreskontra och attestmanual
 • Registrera och signera bankbetalningar
 • Bokföra och matcha gjorda bankbetalningar mot mottagna fakturor
 • Kontoavstämningar för leverantörsskuldkonton och bankkonton
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I den här rekryteringen samarbetar ASSA ABLOY Global Solutions AB med TNG. Kontoret ligger vid Liljeholmen och i dagsläget jobbar teamet på distans, även om vi ser att du en dag per vecka kan vara på plats på kontoret då viss manuell fakturahantering behöver skötas från kontoret. Jobbet förväntas tillsättas enligt överenskommelse, men gärna som senast under juni.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen som ekonomiassistent hos ASSA ABLOY Global Soultions AB tror vi att du har:
 • erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • jobbat med kontering och bokföring
 • har bra kunskap inom svenska faktura- och momsregelverk
 • flytande svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av systemen Eye-Share och MS AX2009 men det är inget krav.

Vi ser att du som person har en god samarbetsförmåga, har gått tålamod och är pedagogisk. Du gillar en föränderlig miljö och har förmågan att vara strukturerad och noggrann även i situationer med mycket att göra. Vi tror även att du är systemkunnig, är prestigelös i ditt arbete och gillar att lära nytt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Maria Olofsson Blanco
Telefon 0704851214
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/