Montör sökes till spännande uppdrag!

Montör sökes till spännande uppdrag!

"ASMBLR - Vi kallar oss montörer, kreativa doers och är kanske mässidustrins bästa vän.

ASMBLR är en praktisk partner inom mässbyggnationer och event i offentlig miljö där trevligt bemötande och kunden alltid står i centrum. Vi står nu inför en spännande framtid med massor av nya uppdrag och behöver kompetent förstärkning för både heltid men också deltidstjänster.

Arbetsuppgifterna innefattar byggnation av montrar på mässa samt event på olika orter runt om i Sverige och i utlandet, med utgångsort Stockholm. Vi ser helst att du som söker har en flexibel ådra och kan vara ute på fält när så krävs samt har god vana att jobba obekväma tider, helger, så väl som längre pass. Vi ser det också som ytterst meriterande om du besitter annan typ av kunskap inom diverse hantverksyrken.

Nedanstående beskriver hur en arbetsdag kan se ut som anställd hos oss.

Exempel 1:
Logistik och montering runt en mässa: Här ska du transportera grejerna från vårt lager till mässan, lokalisera dig i mässhallen, etablera montern, vara öppensinniga och lösningsorienterad för utmaningar som dyker upp, ha kundkontakt inför överlämning och till sist avsluta dagen på hotellet, förbereda dig för en långkörning hem eller köra den korta sträckan tillbaka till lagret. Allt beroende av vart vi befinner oss.

Exempel 2:
Installation AV-teknik kontor: Här börjar dagen inte sällan med mindre inköp av material unika för just detta tillfälle. Ibland är vi på samma plats i en-två veckor, ibland två installationer per dag. Mycket av din dag handlar om att hitta bästa lösningen för respektive utrymme, placering av skärmar, kabeldragning och efter kunden tilltänkta användning.

Vi söker delvis personer med god vana av montering i mässmiljö, men riktar oss också till er som är allmänt händiga och har ett stort intresse likaså vilja att lära er mer om montörsrollen. Har du en bakgrund inom byggbranchen, som elektriker eller jobbat med annat hantverksyrke anses det självklart meriterande.

Dina personliga egenskaper är det vi lägger störst vikt vid och att du bidrar till en god arbetsmiljö med just dina unika egenskaper.

Egenskaper vi anser vara meriterande:
  • Initiativtagande
  • Självgående
  • Ansvarstagande
  • Samarbetsvillig
  • Flexibel
  • Händig
  • Positiv
  • Hjälpsam
  • C-körkort
Vi erbjuder dig möjligheten få arbeta med engagerade medarbetare, likasinnade kollegor och utvecklas på ett personligt plan.

Tveka inte på att skicka in en ansökan till oss på work@asmblr.se.

Vi vill veta mer just dig.Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://asmblr.se
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (47 dagar kvar)