AX-specialist till APL

AX-specialist till APL

Drivs du av att göra skillnad, ta ansvar och varje dag veta att ditt bidrag i ditt jobb gör gott för andra? Välkommen till oss på APL som vår nya AX-specialist. En roll med utmaningar och där du får vara med och påverka och utvecklas..

Om tjänsten

Vi på APL tror på våra medarbetare och vi tror på att bygga bra team, där varje individ har en viktig funktion och genom att arbeta tillsammans kan vi uppnå våra mål och bidra till ett hållbart och friskare samhälle. Nu söker vi en Systemspecialist inom AX som kommer att utgå från vårt kontor i Stockholm eller Umeå och utgöra en del av vår IT-avdelning.

I din roll som AX-specialist driver och leder du arbetet för våra verksamhetssystem med Dynamics AX där du hjälper förvaltningsledare och systemförvaltare att specificera, planera och genomföra ändringar. Vidare arbetar du operativt i din roll som AX-specialist i att stötta, utbilda och lösa komplexa ärenden som vår support behöver hjälp med. Du blir vår expert inom ändringsärenden relaterade till AX och hjälper till med att utforma de bästa lösningarna.

Som AX-specialist hos oss på APL jobbar du nära verksamheten och ser till att samarbetet och utfört arbete mellan våra leverantörer och supportavdelningar fungerar bra.

Om Dig

För att trivas i rollen som AX-specialist tror vi att du har en akademisk examen inom IT, gärna civilingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet vi bedömer likvärdig. Vi söker dig som är Dynamics AX expert, som har erfarenhet av implementation och uppsättningar av AX2012, samt varit med vid patchningar och uppgraderingar. Det är en fördel om du har erfarenhet som affärssystemkonsult eller specialist, minst version 2009, med fördel 2012.

Dina personliga egenskaper och drivkrafter väger tungt och det är viktigt för oss att du är en drivande lagspelare med energi. Vi försöker alltid göra vårt bästa och arbeta tillsammans för att skapa resultat vi kan vara stolta över.

Utöver det tror vi att du en naturlig problemlösare samt en driven och kommunikativ person som alltid är affärsmässig i sitt bemötande mot kollegor och leverantörer. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och inte rädd för att fråga eller dela med dig av dig själv eller din kompetens. Vidare tror vi att du är ödmjuk, prestigelös och positiv som person.

Välkommen till oss på APL!

Ansökan

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Kompetenslaget, har du frågor gällande rekryteringsprocessen, tjänsten eller vill veta mer tveka inte att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Hanna Sjöberg på hanna.sjoberg@kompetenslaget.se alt. 0764148330
Mer info
Kontaktperson Hanna Sjöberg
Telefon 0911-91100
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kompetenslaget.se
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en ledande kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APL har mer än 30 års erfarenhet av läkemedelsutveckling och omsätter årligen ca 1,4 mdkr. APLs 591 medarbetare är verksamma vid fyra produktions- anläggningar runt om i Sverige samt vid beredningsenheter i anslutning till sjukhus. APL har till uppgift att tillverka extempore- läkemedel som skräddarsys för den enskilde patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs gärna mer på www.apl.se