Sales & Consultant Manager till AMGA

Sales & Consultant Manager till AMGA

AMGA är ett svenskägt bolag med specialisering på konsulttjänster, rekrytering & affärsutveckling inom service, bank/finans, försäkring och försäljning.

Är du engagerad, affärsmannamässig och har en stark egen drivkraft? Vill du vara delaktig i ett ungt, snabbväxande och entreprenöriellt bolag?

AMGA samarbetar idag med Sveriges mest ledande bolag och expanderar kraftigt inom branschen. Nu söker vi ytterligare en Sales & Consultant Manager som vill vara med på vår resa!

Din roll i laget

I rollen som Sales & Consultant Manager på AMGA kommer du att arbeta med Sveriges mest expanderande bolag inom customer experience, bank/finans, försäkring och försäljning.

Du kommer du ansvara för tillsatt affärsområde där du bygger upp, driver och utvecklar affärer samtidigt som du förvaltar befintliga kunder. Arbetsuppgifterna är positivt varierande inom områdena ledarskap, affärsutveckling och konsultativ försäljning.

Du svarar för hela kedjan från prospektering av nya kunder till förvaltning av befintliga kunder. I rollen är du även konsultchef där du utvecklar och ansvarar för dina konsulter ute på uppdrag. Rekryteringsansvar ingår även.

AMGA erbjuder branschens mest solida infrastruktur och kunderbjudande inom konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling i nära samarbete med vårt Gasell - och systerbolag med ca 300 anställda.

För att lyckas i rollen hos AMGA behöver du:

Utöver ditt intresse för att göra affärer eftersöker vi dig som
  • Behärska svenska och engelska flytande i både tal och skrift
  • Affärsdriven och kundfokuserad
  • God retoriker med förmåga att övertyga
  • Värderar utveckling samt att få vara med och bidra i ett växande bolag
  • Erfarenhet av försäljning inom B2B alternativt B2C
Vidare vill vi att du drivs av att skapa, påverka och förändra i en ung koncern och på sikt växa in i en nyckelroll. Du är driven samt eftersträvar personlig utveckling i en dynamisk och snabbväxande miljö.

Ansök till teamet och var med på vår resa att förändra branschen

Vi hanterar ansökningar löpande där sista ansökningsdatum är 27/5 - 2019. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexander Magnusson, COO på 08-551 118 71 eller alexander.magnusson@amga.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AMGA är grundat av branscherfarna entreprenörer tillsammans med Gasell - och systerbolaget Ageris och förser organisationer med värdefulla humana resurser som skapar bestående affärsnytta genom innovativa upplägg.

Affärsområdena bolaget är verksamt inom är konsulttjänster, rekrytering & affärsutveckling inom Customer Experience, Bank/Finans, Försäkring och Försäljning. Vi samarbetar idag med Sveriges mest ledande bolag och expanderar kraftigt inom branschen och har kontor i Stockholm & Malmö.