Försäkringsförmedlare till Compricer

Försäkringsförmedlare till Compricer

AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom bank & finans, försäkring, service och försäljning. Vi är specialiserade på konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling.

Denna tjänst är inom ramen för vår rekryteringsverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Compricer erbjuder möjligheten att få arbeta i en dynamisk miljö med högt tempo. Tjänsten är perfekt för dig som brinner för affärer och försäljning över telefon. Som Försäkringsförmedlare kommer du att arbeta med kvalificerad förmedling av försäkringar på ett rådgivande sätt där du bara arbetar med varma leads. I din roll som Försäkringsförmedlare till privatpersoner agerar du specialist. I samband med utbildningsstart får du genomgå en intern certifiering för försäkringsförmedling.

Som anställd hos Compricer blir du även en del av Schibsted med alla förmåner som det innebär. Compricer lägger stor vikt vid att man ska trivas både som anställd och med sina kollegor därför är säljtävlingar, säljevent och team/bolagsaktiviteter vanligt förekommande.

Din profil
  • Kan kommunicera på ett förtroendeingivande och utåtriktat sätt som får kunden att förstå.
  • Affärssinne och analytisk förmåga
  • Driven och resultatfokuserad
  • Meriterande om erfarenhet finns av telefonförsäljning tidigare, gärna inom försäkring.
Om Compricer

Compricer startades 2005 för att hjälpa privatpersoner att hitta bättre avtal för privatekonomin. De är idag Sveriges största jämförelsetjänst inom just det området. De har över 500 000 unika besökare varje månad och över 15 000 personer byter varje månad elavtal, försäkring eller privatlån hos dem.

Tjänsten är inom deras försäkringsområde och avser heltid. Tillträde kan ske omgående.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2018-11-25, därför rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan nu.

I denna rekrytering samarbetar Compricer med AMGA. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Nordh på 076 394 22 04 alt. henrik.nordh@amga.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AMGA AB
Sista ansökningsdag 25 nov (6 dagar kvar)