Testledare/Testare till AMF

Testledare/Testare till AMF

AMF är inne i en spännande förändringsresa på väg mot en agil organisation. Samtidigt skapar den digitala transformationen nya möjligheter och krav på snabba IT-leveranser och tätt samarbete med verksamheten då vi moderniserar och introducerar ny teknik. Nu söker vi fler medarbetare till vår kreativa och moderna miljö mitt i Stockholms city.
Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Arbetuppfigter

Som testledare/testare kommer du att delta i planeringen och genomförandet av system- och systemintegrationstester för såväl stora, komplexa projekt och uppdrag som mindre. I rollen ingår att delta i framtagande av teststrategier, skriva testfall samt testa. Du kommer att självständigt driva testarbete, planera, vara problemlösare, ta egna initiativ och delta i testarbetet. Vår organisation är i en intressant utvecklingsfas och du har goda möjligheter till personlig utveckling inom testområdet.

Erfarenhet

Dina egenskaper
Vi söker dig som brinner för test. Du är intresserad av olika utvecklings- och testmetodiker samt ser testning i komplexa integrerade systemmiljöer som en spännande utmaning. Det är meriterande om du har erfarenhet av livförsäkringsområdet och Inca-systemet.
  • Du har en målinriktad inställning där din goda planering och ditt effektiva genomförande av tester bidrar till hög kvalitet i våra leveranser.
  • Du är informativ och prestigelös, ser till helheten och gillar att jobba i team.
  • Du har lätt att kommunicera effektivt i tal och skrift.
Du har erfarenhet och intresse av:
  • Testledning.
  • Integrationstester i komplexa miljöer.
  • Automatiserade tester.
  • Agilt arbetssätt.
  • Du har högskoleutbildning eller motsvarande.
Om AMF

AMF är pensionsbolaget med enkla och trygga tjänstepensionslösningar med hög avkastning till låg kostnad. AMF förvaltar cirka 435 miljarder kronor i aktier, fastigheter och räntebärande papper åt cirka 3,8 miljoner sparare. AMF är ett av Sveriges ledande pensionsbolag och en av de största ägarna på Stockholmsbörsen. AMF har cirka 340 medarbetare. AMF är ett livförsäkringsaktiebolag som till lika delar ägs av LO och Svenskt Näringsliv. Bolaget drivs enligt ömsesidiga principer, vilket betyder att AMFs vinster i sin helhet tillfaller spararna.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 okt (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.