Teamcoach till AMF:s webb- och utskicksteam

Teamcoach till AMF:s webb- och utskicksteam

AMF är inne i en spännande förändringsresa på väg mot ett agilt arbetssätt. Samtidigt skapar den digitala transformationen nya möjligheter och krav på snabba IT-leveranser och tätt samarbete med verksamheten då vi moderniserar och introducerar ny teknik. Nu söker vi fler medarbetare till vår kreativa och moderna miljö mitt i Stockholms city.
IT-avdelningen söker en agil teamcoach till vårt webb- och utskicksteam inom Kundmöte.

Om tjänsten

Hos oss kommer du att:
 • Vara en viktig spelare som coachar individer, grupper och organisation
 • Hjälpa till att utveckla vårt arbetssätt som är agilt
 • Arbeta både i större projekt och i mindre uppdrag
 • Tillsammans med andra i teamet ta ansvar för helhet
 • Arbeta i ett agilt team där IT och Verksamheten jobbar tätt tillsammans
 • Ha ett nätverk av teamcoacher att samarbeta och utvecklas med
 • Driva arbete hela vägen, dvs. från behov till leverans och vidmakthållande
Vi jobbar agilt och strävar ständigt med att utvecklas och förbättras i stort och smått. Vi arbetar nära verksamheten och tillsammans har vi alltid kunden i fokus.

Vem är du?

För att lyckas hos oss bör du vara en agil förändringsledare som tycker om att stötta team och individer mot förbättrade arbetssätt. Ha bred och djup förståelse för utveckling och förvaltning. Du är självklart en lagspelare som gärna ställer några frågor extra för att säkerställa kvalitet i teamens arbete. Du är en problemlösare som tar ansvar för helheten. Du arbetar proaktivt för att identifiera och föreslå förbättringar och effektiviseringar, både i våra system och i vårt arbetssätt.

Vi vill att du har erfarenhet av:
 • Ledande roller, t.ex. teamledare, coachning, projektledare
 • Agila principer och metoder
 • Bank och försäkring
 • Utveckling och förvaltning
Som person är driven och engagerad. Du arbetar långsiktigt och vill utveckla människor och team. Du är en person som har förmågan att leda arbete och arbetssätt. En person som bidrar med energi och viljan att ständigt utveckla, både dig själv och din omgivning. Du har en målinriktad inställning och god planering. Du är informativ, prestigelös och kan både se helhet och detaljer.

Om verksamheten

AMF ligger mitt i centrala Stockholm och vi är idag cirka 350 medarbetare. Med fyra miljoner kunder och ett förvaltat kapital på mer än 600 miljarder kronor, har vi ett stort samhällsansvar, och är en av de största aktörerna på den svenska pensionsmarknaden. Vårt uppdrag är att ge våra kunder en så hög och trygg pension som möjligt. Och vi har alltid kundens bästa för ögonen. Vi ägs av fack och arbetsgivare tillsammans - och de har inget intresse av att själva ta del av vinsten. Därför går den oavkortat till våra kunder.Vår vision är att bli bäst i Sverige på pensionen från jobbet. Vi drivs av ett stort engagemang för våra kunder och en stolthet för vårt uppdrag. Och vi lever enligt våra värdeord; enkel, trygg och mänsklig. Därför tycker vi att det är viktigt att visa varandra respekt och öppenhet på jobbet. Vi jobbar också för ett tydligt ledarskap, jämlikhet och mångfald genom rätten att få vara sig själv. Vi vill att alla ska känna arbetsglädje och trivas hos oss
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (3 dagar kvar)