Morgontrött ekonomiassistent till snabbväxande företag

Morgontrött ekonomiassistent till snabbväxande företag

Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration


Bolagen:Två av bilsveriges snabbast växande företag, det ena verksamt inom handel med begagnade bilar och sportbilar, det andra inom finansiering av allehanda begagnade fordon.

Detta söker vi:

Vi söker en positiv och glad person som gillar när det finns att göra på jobbet. Du får gärna ha en problemlösarattityd och drivs av att få saker att hända. Flexibilitet är vi bra på så vi hoppas att du också är det. Om du dessutom är lättlärd, noggrann, ansvarsfull och har en ambition att utvecklas i din roll, så tror vi att du skulle passa perfekt i vårat gäng.

Du som söker har minst en gymnasial utbildning (eller motsvarande) inom ekonomi eller tidigare arbetslivserfarenhet av administrativt arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Kvittohantering
  • Inscanning och sortering av underlag
  • Administration av affärer
  • Avstämningsarbete
  • Betalningar
  • Post
  • Kontorsunderhåll
För att trivas hos oss är det viktigt att du är prestigelös, långsiktig och öppen för förändringar. Ett intresse för siffror och administration underlättar. Att du är en van datoranvändare är en förutsättning då nästan hela vår verksamhet är digitaliserad genom olika lösningar.

Vi erbjuder dig den utbildningen och stödet du behöver för att klara dina arbetsuppgifter, samt en trivsam arbetsplats belägen vid Karlaplan.

Du blir anställd direkt av oss, erbjuds en månadslön och tjänsten är på heltid. Du får gärna vara en morgontrött person då vår verksamhet har öppet från 9 till 21 och ser gärna att den som söker kan jobba till 21.

Tjänsten kommer att tillsättas så snart rätt person har hittats.
Urval och intervjuer sker därför löpande.
Mer info
Kontaktperson Robert Moldén
Email Mejla Robert Moldén
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.robertmolden.se
Sista ansökningsdag 7 dec 2019 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AMCAB AB och dess dotterbolag Handlarfinans Sverige AB är verksamma inom handel och finansiering av begagnade bilar. Koncernen omsätter en dryg miljard 2019 och drivs av ungdomar i 30-årsåldern.