Vi söker självgående tekniker som huvudsakligen kommer att arbeta med felsökning och reparationer till Region Stockholm

Du har ett antal egna servicehissar du ansvarar för men kommer också en stor del av tiden åka på felanmälda objekt, allt ifrån mindre handikappshissar till större bilhissar och automatiserade parkeringssystem. Även viss modernisering av hissar, rulltrappor och portar kan förekomma.
Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för regionen och du har i detta laget egna hissar som just du ansvarar för.
Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga.

För att lyckas i rollen som felsökare/reparatör ser vi gärna att du har arbetat med hissar och felsökning tidigare, men även som elektriker/felsökare från andra branscher är en bra bakgrund.

Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil, och du kommer turas om med dina kollegor om att ha jour/beredskap.

Ett friare arbete under ansvar är svårt att hitta!

Kontakta vår servicearbetsledare Kristoffer Morén på telefon 08-410 212 68 eller skicka honom ett mejl på kristoffer.moren@alt.se, om du vill veta mer.

Känns det rätt att fortsätta karriären i ett expansivt fåmansägt företag med personalen som största tillgång och egen produktion för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan via Ansök Nu.

Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar men sista datum är 30 maj

Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är en av våra största tillgångar!
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Morén
Telefon 08-410 212 68
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alt.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ALT Hiss är ett privatägt bolag med rötterna i djupaste Småland som 2019 firade 25-årsjubileum. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram. Eftermarknaden är ett viktigt ben i vår verksamhet och vi växer stadigt inom det området och har idag över 10.000 hissar vi sköter förebyggande underhåll på, med en omsättning i koncernen på 300 milj och 150 arbetskamrater har du en back up få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag!