Hej och välkommen till ALT Hiss!

Vi är idag ett av landets ledande hissföretag med siktet inställt på fortsatt tillväxt, vill du vara med på resan?

Om Jobbet
Du har ett antal egna servicehissar du ansvarar för men kommer mestadels av tiden åka på felanmälda objekt, allt ifrån mindre handikappshissar till större bilhissar och automatiserade parkeringssystem. Även viss modernisering av hissar, rulltrappor och portar kan förekomma. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för regionen och du har i detta laget egna hissar som just du ansvarar för.
Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga.

För att lyckas i rollen som felsökare/reparatör ser vi gärna att du har arbetat med hissar och felsökning tidigare, gärna under en längre period.

Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil, och du kommer turas om med dina kollegor om att ha jour/beredskap.

Ett friare arbete under ansvar är svårt att hitta!

Frågor om jobbet?
Kontakta vår Servicearbetsledare Kristoffer Morén kristoffer.moren@alt.se, 08-410 212 68.

Känns det rätt att fortsätta karriären i ett expansivt företag med personalen som största tillgång för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan via Ansök Nu, vi har inget sista datum utan avgör när rätt sökande hörts av!

Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar.

Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är en av våra största tillgångar!
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Morén
Telefon 08-410 212 68
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alt.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ALT Hiss är ett privatägt bolag med rötterna i djupaste Småland som 2019 firade 25-årsjubileum. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram. Utöver nyinstallationer där vi i dag är en av de ledande aktörerna är eftermarknaden ett viktigt ben i vår verksamhet och vi växer stadigt även inom det området. Med en omsättning i koncernen på ca 300 milj och över 150 arbetskamrater har du en back up få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag!