Jobba med hissar!

Jobba med hissar!

Vi behöver utöka med hissmontörer till Stockholmsregionen för såväl montage av våra nyhissar som modernisering av befintliga i olika omfattning och fabrikat. Ett omväxlande och fritt jobb där vi vill att du har erfarenhet av såväl el som mekanik och till detta dessutom en dos kreativitet. Du jobbar oftast i par med en erfaren montör men också ensam med eget ansvar för montagen.

Hisserfarenhet är en stark merit men inget nödvändigt då vi jobbar med lärlingssystem!

Varför jobba hos oss?
ALT Hiss producerar hissarna i Småländska Alvesta, vi ritar och bygger t ex apparatskåp vilket gör att du kan se och förstå vad det är du arbetar med. Du kan göra dina åsikter hörda om material och utförande och få förklaring till varför saker ser ut som dom gör.

Omväxling brukar vara stimulerande och vi erbjuder detta genom att vi har en mix av marknadens bredaste hissprogram för såväl nya hissar som modernisering med fokus på likväl flerbostadsbostadshus, kontor, sjukhus som industri. Du kommer i kontakt med såväl hydraul som linhissar och en och annan skruvhiss, varje produkt på sin plats!

Tjänsten kräver B-körkort då montagelaget tillhandahålles montagebil.

Ett friare arbete under ansvar är svårt att hitta!

Kontakta vår Montagechef Jörgen Behr på jorgen.behr@alt.se, tel 08-410 212 69 eller Regionchef Marcus Jutila på marcus.jutila@alt.se, tel 08-410 212 62 om du vill veta mer,

Känns det rätt att fortsätta karriären i ett expansivt företag med personalen som största tillgång för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan till ansokan@alt.se, vi har inget sista datum utan avgör när rätt sökande hörts av!

Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar men sista datum är 25 september

Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är en av våra största tillgångar!
Mer info
Kontaktperson Jörgen Behr
Telefon 08-410 212 69
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alt.se
Sista ansökningsdag 25 sept 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ALT Hiss är ett privatägt bolag med rötterna i djupaste Småland som 2019 firade 25-årsjubileum. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram. Eftermarknaden är ett viktigt ben i vår verksamhet och vi växer stadigt inom det området, med en omsättning i koncernen på nära 300 milj och 140 arbetskamrater har du en back up få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag!