Montörer/tekniker till AJ Hiss i Stockholm

Montörer/tekniker till AJ Hiss i Stockholm

Nu söker AJ Hiss fler montörer/tekniker för inriktning mot bla. Installation, reparation och service. Självklart ger vi dig den produktutbildning du behöver för att lyckas i arbetet.

Förutom en spännande och varierande arbetsmiljö, kommer du arbeta med trevliga och engagerade kollegor med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • Har du viss kunskap om hissar är det meriterande men inget krav, så var inte rädd att ansöka för vi vet att det inte finns en gymnasieutbildning med inriktning hissar.
  • God teknisk förståelse.
  • B-körkort.
  • God färdighet i det svenska språket.

Du planerar delvis din arbetsdag. Du är socialt kompetent och bemöter kunder och andra på ett trevligt och hjälpsamt sätt. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid rätt inställning och ett stort intresse för att lära sig något nytt.

Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv delta i planeringen.


SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att skicka din ansökan i form av ett CV. Har du inget CV så skicka in ett personligt brev och berätta om dig själv till info@ajhiss.se

Har du frågor är du välkommen att kontakta Björn Kraemer på 070-565 01 06 alt. info@ajhiss.se

Tjänsten kommer att tillsättas snarast och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Björn Kraemer
Telefon 070-5650106
Email Mejla Björn Kraemer
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ajhiss.se
Sista ansökningsdag 9 nov (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AJ Hiss är ett Stockholmsbaserat företag som säljer, installerar och servar trapphissar och plattformshissar till kommuner, företag och privatpersoner.

Efter att arbetat med dessa typer av hissar i mer 40 år, har vi samlat på oss omfattande kunskap och erfarenheter av dessa hisstyper och erbjuder även kvalificerad rådgivning vid val av lämplig hisstyp men även kompletta, körklara installationer. Vi erbjuder naturligtvis även service- och underhållsavtal till våra kunder för att upprätthålla fullgod funktion och säkerhet hos hissarna.

Vi är samarbetspartner till ett antal välkända hisstillverkare och färdigställer kontinuerligt leveranser från exempelvis NTD, Cibes,
Kalea, ThyssenKrupp Access, Lippe Lift, ProMobile och RT-lift. Utöver de omfattande produktsortimenten som dessa leverantörer erbjuder, har vi möjlighet att vid behov erbjuda hissar även från andra leverantörer.

Vi kallar oss "Proffs på lågfartshissar" – kanske ett väl pretentiöst tilltal men likväl ett uttryck för de uppgifter vi velat koncentrera oss och på de lösningar som vi kan erbjuda.