Säljare Industrigaser

Säljare Industrigaser

Är du en entusiastisk säljare ut i fingerspetsarna med kunden i fokus och drivs av att nå dina mål? Då kan du vara den säljare vi på Air Liquide söker i Stockholm!

Du kommer att driva Air Liquides erbjudanden tillsammans med vårt nätverk av återförsäljare genom att skapa och driva hela försäljningsprocessen samt tillsammans med våra återförsäljare utveckla försäljningsmöjligheter i regionen.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Uppdrag och Ansvar
I rollen som Säljare kommer du främst ansvara för att utveckla och driva Air Liquides försäljning genom hela försäljningsprocessen, från första kundkontakt, införsäljning, förhandling och tecknande av avtal. Du kommer ha ett tätt samarbete och hjälp av vår grupp med innesäljare för att inleda de nya kundkontakterna. En viktig del i din roll blir att utbilda och stödja våra återförsäljare för att fortsätta utveckla tillväxten.

Rollen innebär att du kommer skapa en handlingsplan och tillsammans med återförsäljare bearbeta marknaden av nya potentiella kunder, där du kommer ansvara för att implementera våra erbjudanden av Air Liquides nya produkter. Som Säljare kommer du agera tätt tillsammans med återförsäljare och genomföra gemensamma kundbesök. Du ser även till att implementering av produkter följer Air Liquides högt ställda säkerhets- och kvalitetskrav.

Efter vår grundliga introduktion inom gas och försäljning "the Air Liquide way", så kommer du att arbeta tillsammans med andra avdelningar för att vidareutveckla konkurrenskraftiga erbjudanden.

Kompetens och Profil
Vi tror att du är en nätverkare med kunden i första rummet där ditt utmärkta kundfokus syns genom tydlig och effektiv kommunikation för att få fram ditt budskap, samtidigt som du är en engagerad åhörare. För att trivas i denna roll, tror vi dessutom att jobba självständigt och att planera din egen arbetsdag kommer naturligt för dig.

Du motiveras av att lägga in en extra växel för att maximera resultaten och ger inte upp utan att åtminstone ha banat väg för framtida försäljningsmöjligheter. Du är entusiastisk inför att använda din kreativitet för att upptäcka och ta till vara på nya säljmöjligheter och du drivs av att uppnå mål som har fastställts av dig själv och säljledningen.

Vi söker dig med
  • 3-4 års erfarenhet av att ha jobbat i en försäljningsmiljö med högt tempo
  • goda kunskaper i försäljningstekniker och förhandling
  • körkort samt talar och skriver på svenska obehindrat och har god kunskap i engelska.
Om du dessutom har tidigare erfarenhet med kunder i tillverkande industri och med fördel inom svetsning, anses det vara ett plus.

Övrig information
Air Liquide erbjuder dig en position i ett världsledande företag som förstår att medarbetarna skapar vår framgång. Därför jobbar vi kontinuerligt för att säkerställa nöjda medarbetare genom att erbjuda en harmonisk arbetsmiljö, goda utvecklingsmöjligheter och karriärutveckling.

Du kommer att utgå från kontoret i Stockholm och rapportera till Försäljningschef, Klas Aronsson. Vi erbjuder fast lön, tjänstebil och bonus baserat på din prestation.

Om du har några frågor om rollen, kontakta gärna Klas Aronsson (tel nr: +46 70 617 52 00).
Sista dagen att skicka in din ansökan är 30:e oktober, vi kommer fortlöpande att gå igenom ansökningarna och positionen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte med att ansöka redan idag!

Denna rekrytering hanteras av vårt interna rekryteringsteam. Vi undanber därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. Tack!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Verksamheten finns representerad i 80 länder, har ca 66 000 medarbetare och över 3.6 miljoner kunder och patienter. Oxygen, nitrogen och hydrogen är små molekyler som är grundläggande för liv, materia och energi. Dessa gaser utgör hörnstenarna i Air Liquides vetenskapliga arbete och har varit kärnan i koncernens verksamhet sedan den grundades 1902.

Air Liquide Gas AB utgör en del av Air Liquide-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag i Danmark, Finland och Norge ingår vi i en gemensam nordisk organisation. Det betyder att vi har resurser att erbjuda våra kunder en mycket hög grad av service, även tvärs över landsgränserna.