Sales representative

Sales representative

Sales Representative

Vill du arbeta i en affärsutvecklande roll inom Rekrytering och Interim?

Vårt mål är att hjälpa våra kunder att lyckas oavsett vilka möjligheter eller utmaningar de står inför. För att lyckas med det krävs ett nära samarbete och en inställning att alltid ge det där lilla extra.

Med vår samlade erfarenhet och kompetens har vi god insikt om våra kunders verksamhet och vad man står inför. Det tillsammans med vårt engagemang och vår hängivenhet att lyckas gör att vi skapar resultat för våra kunder.

Nu söker vi en Sales Representative som tillsammans med oss vill vara med och utveckla både vår egen och våra kunders verksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Som Sales Representative kommer du att arbeta med försäljning av hela AH Executives tjänsteerbjudande. Ditt fokus ligger på att bygga nätverk, utveckla affärer och skapa långsiktiga relationer med kunder och konsulter.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Bygga relationer med såväl nya som befintliga kunder
  • Nykundsförsäljning och merförsäljning
  • Affärsutveckling
  • Marknadsföra AH Executives
Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning inom konsult och/eller rekrytering. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta inom IT-branschen eller inom HR är det mer iterande. Du har lätt för att sätta dig in nya system och processer och är nyfiken på hur arbetet kan utvecklas och underlättas genom digitala verktyg och tjänster.

Troligtvis har du en universitetsutbildning eller motsvarande inom relevant område men det är inget krav. Då vi har många internationella kunder måste du känna dig trygg i och behärska att arbeta på både svenska och engelska.

Som person
Vi söker dig som är målinriktad, driven och som älskar att skapa affärer. Med din personlighet ser du till att skapa resultat i ett nära samarbete med uppdragsgivarna. Du tar ett stort ansvar, är pålitlig, lojal och inspirerande.

Vi erbjuder dig
  • Ett dedikerat och kompetent team som ständigt söker nya möjligheter att utvecklas och göra saker bättre.
  • Korta beslutsvägar och stora möjligheter till personlig utveckling.
  • En prestationsinriktad miljö där vi ställer krav på varandra, utvecklas och har roligt tillsammans.
  • Vi tränar tillsammans, vinner tillsammans och segrar firas direkt!
Om tjänsten
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Tegnérgatan 1, Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

Vi svarar gärna på dina frågor och ser fram emot att få din CV samt personliga brev så snart som möjligt då våra intervjuer sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Sales Representative, Sales, Försäljning, Account Manager, Kundansvarig, Konsultchef
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AH Executives AB
Sista ansökningsdag 5 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Utifrån flera års erfarenhet i ledande positioner har vi skapat en unik och framgångsrik modell. Vår samlade kompetens och processer ligger till grund för utvecklande och lyckade rekryteringar och interimslösningar. AH Executives modellen bygger på insikt och förståelse för våra uppdragsgivares verksamhet och branscher samt kundanpassade processer. Vi på AH Executives har en tydlig vision om hur rekryteringar, interimslösningar och dess processer fortsatt kan vidareutvecklas i interaktion med våra uppdragsgivare. Modellen och våra processer gör det också möjligt att effektivt kvalitetssäkra våra uppdrag.